Kooveen naiset ja miehet hoitelivat Erän Mosalla

Tapanilan Erä ja Tampereen Koovee pelasivat viikonloppuna Mosahallilla tuplaottelut, kun sekä naisten että miesten liigajoukkueet kohtasivat toisensa. Ehkä hieman yllättäen tamperelaisvieraat korjasivat voitot molemmista otteluista.

Naisten ottelussa Koovee oli parempi 3-6-lukemin. Kotijoukkue Keppanan maaleista vastasivat Eveliina Markovaara (2) ja Suvi Virtanen (1). Kooveesta maalinteossa onnistuivat Milla Vähälä kahdesti ja kertaalleen osuivat Tiina Lehto, Päivi Laurila, Emma Rantanen ja Viivi Ahola.

– Saimme pallollista peliä valovuoden verran eteenpäin. Myös taistelutahto oli aivan mahtava, joten joukkue todella ansaitsi voittonsa, Kooveen valmentaja Janne Nousiainen toteaa seuran sivuilla.

Miesten ottelussa ilman Tomi Ikosta ja Mika Moilasta pelannut Erä oli alakynnessä alusta saakka. Koovee kasvatti tasaisesti johtoaan ottelun edetessä ja loppunumerot tulostaululla olivat tamperelaisille selkeät 4-9. Kotijoukkueen valonpilkahduksena voidaan pitää Tommi Rosendahlin kaksi maalia, jotka molemmat syntyivät Mikko Sipilän syötöistä.

Tapanilan Erä kohtaa tänään Mosahallissa Loviisan Torin ja perjantaina Salossa pelattavassa viimeisessä harjoitusottelussa Erällä on vastassa Classic Tampereelta.