Liigan avauskierroksella hattutemppu – seuraavan ottelun aikaan höntsäpelissä

FBT Porin jo kertaalleen joukkueesta pois siirtyneeksi uutisoima Tero Saaristo ilmestyi perjantain Koovee-ottelussa porilaisten kokoonpanoon. Saaristo teki ottelussa kolme maalia, mutta ihmeet eivät loppuneet tähän. FBT Porin sunnuntain vierasottelun aikaan Saaristo ei ollutkaan Lappeenrannassa, vaan Vaasassa harrastesarjan ottelussa.

FBT Pori tiedotti kolme viikkoa sitten 6. syyskuuta, että Tero Saaristo jätti joukkueen ja palasi Vaasaan.

– Otimme hänen kohdallaan aivan tietoisen riskin. Kyseessä on erittäin hyvä pelaaja, mutta harmi että kävi näin, päävalmentaja Ismo Läntinen kommentoi tuolloin.

Pääkallo.fi kirjoitti myös tiedoista, että Saaristo olisi lupautunut jo vuosi sitten tulemaan Poriin, mutta valitsikin silloin Trackersin josta palasi pikaisesti takaisin Vaasaan.

Syyskuun alun ilmoituksesta poiketen Saaristo kuitenkin palasi FBT porin kokoonpanoon liiga-avauksessa Kooveeta vastaan. Ottelun jälkeen FBT Porin kotisivujen mukaan ”jo Vaasaan melkein karannut” Saaristo väläytteli upeaa laukaustaan useaan otteeseen ja tykitti kolme täysosumaa.

Sunnuntain ottelussa NST:tä vastaan Saaristo ei kuitenkaan ollut kokoonpanossa. Hyökkääjän tilanne vaikuttaa vähintäänkin erikoiselta. Liigaottelun sijaan hän nimittäin pelasi päivällä Vaasan kaupunkiliigan, Aurinkoliigan, ottelussa SUSI-nimisen joukkueen riveissä. Se selviää myös ottelun pöytäkirjasta.

3 comments

  1. Koska liigajoukkueet avaavat silmänsä toiselle SuSin nuorelle lahjakkuudelle Rauno Näreaholle? Kuutta maalia ei tehdä sattumalta.

  2. ja käsittääkseni tuo näreaho olisi siinäkin mielessä tehokas hankinta, sillä voisi edustaa edustusjoukkuetta sekä ikämiesten +35, +40 ja +45 joukkueita

  3. Ei muuten voi, koska liiton järki säännöt estävät liiga tai 1.divisioonapelaajan pelaamasta 35,40,45 sarjoissa. 50 ja 55 vuotiaista ei tietoa olekaan tai sitä vanhemmista:)