OLS voitti kahdesti Blue Foxit

Miesten Divarissa pelaavat OLS ja Blue Fox kohtasivat kahdesti saman päivän aikana harjoitusotteluiden merkeissä. Oululaiset veivät molemmat ottelut nimiinsä, sillä ensimmäinen kohtaaminen päättyi 4-3 ja jälkimmäinen 7-4. Blue Foxin päävalmentaja Markus Åbb ei ole tilanteesta huolissaan.

– Tappioista huolimatta molemmissa otteluissa oli erittäin paljon positiivisia asioita meidän kannalta. Kokeiltiin uusia juttuja kaukalossa ja ollaan nyt paljon viisaampia sen suhteen. Olemme hyvällä tiellä ja valmiita kohtaamaan sarja-avauksessa Tampereen Ilves, Åbb toteaa videohaastattelussa.

– Meillä on lähes sama joukkue kuin viime kaudella. Sellaisia pieniä muutoksia on kuitenkin tullut, että Jarno Pahkakangas ja Ronnie Luden ovat viimevuotisesta joukkueesta poissa. Tilalle on tullut Jarno Karvonen sekä farmisopimuksella SPV:stä Juho Väisänen ja Jussi Hankkio.