Pitelemätön kaksikko – kuusi maalia mieheen

Miesten Divarin lauantain otteluissa Forssan Suuppareiden kaksikko Sami Romu – Juha Laitila oli uskomattomalla pelipäällä 15-7-voitossa Papasta vastaan. Kaksikon keskinäinen maalintekokilpailu kajaanilaisia vastaan päättyi tasalukemiin 6-6. Kierroksen suurin yllätys nähtiin Oulussa, kun suurin nousijasuosikki OLS joutui nöyrtymään heti avausottelussaan.

FoSun tehokaksikko aloitti tehokkaasti jo avauserässä, missä Romu viimeisteli hattutempun ja Laitila yhden forssalaisten neljästä maalista ennen erätaukoa (4-3). Päätöserässä kaksikko yltyi vieläkin hurjempaan tahtiin, kun Laitila viimeisteli neljästi ja Romu kolmesti. Kuuden maalinsa lisäksi Romu sai tililleen myös yhden syöttöpisteen, minkä turvin se johtaa Divarin pistepörssiä ennen Laitilaa.

Pääkallo.fi:n salibandydivarin suurimmaksi nousijasuosikiksi nostama OLS sai heti kylmää vettä niskaansa hävitessään kotonaan avausottelun ÅIF:lle. Se joutui heti avauserässä takaa-ajoasemaan Iiro Oksasen viimeisteltyä vieraille kahdesti ja Janne Holopaisen kerran. Loppulukemat vieraille olivat 1-3. ÅIF:n maalivahti Tommi Niemi torjui ottelussa 25 laukausta.

Lauantain kolmannessa divariottelussa Ilves nöyryytti vieraissa Blue Foxia 347 katsojan edessä lukemin 8-3. Tamperelaisten tehokkaimmat olivat Tommi Merto (2+3) ja Eetu Pättiniemi (3+1).

4 comments

  1. Oisko mitään ideaa kertoa uutisessa mistä lajista on kyse?

    Veikkaisin tämän jutun kertovan sählystä.

  2. Tuut huutelemaan Salibandysivustolle että mistä lajista uutisissa puhutaan. Ja mainitaahan tuossa miesten Divari. Nyt jäitä kypärään ..

  3. Melkein luulis Faaraollekin olevan selvää et salibandyaiheisella sivustolla uutisoidaan lähes poikkeuksetta salibandystä

  4. Olipas vaisu Blue Fox lauantaina. Paljon henkilökohtasia virheitä ja huonoja syöttöjä. Ilves taas vakuutti hienoilla syöttökuvioillaan ja taitavalla pelillään. Yleisöä oli kyllä enemmän kun tuo 347, luulen ettei ilmaiseksi katsomoon tulevat junnut lasketa määrän. (lähde mun takaraivo)

    Ottelun maalit; http://www.youtube.com/watch?v=fzBF086PDNc&feature=player_embedded