Salibandyn Seiska on taas täällä

On kulunut päivälleen neljä vuotta siitä, kun Pääkallo.fi-sivusto avautui ensimmäisen kerran. Pääkallon ensimmäinen tuleminen printtilehtineen oli vaiherikas. Varsinkin ensimmäiset vuodet olivat menestyksellisiä, ainakin klikkimäärien suhteen. Pääkallo otettiin hyvin vastaan.

Ympyrä on nyt sulkeutunut. Syyskuussa 2011 Pääkallo.fi on taas täällä. Muutaman vuoden pohdinnan jälkeen kasaan on saatu jälleen hyvä ja innokas tekijätiimi. Toimituskunnan muodostavat päätoimittaja Jussi Ojala, toimitussihteeri Jarkko Hannuksela, erikoistoimittaja Timo Mäkynen ja kuvaaja Mikko Hyvärinen.

Miksi sitten lähdemme taas mukaan touhuun, josta jo kerran luovuimme? Monestakin syystä.

Ensinnäkin kasvava laji tarvitsee riippumattoman ja kantaaottavan sivuston, foorumin, jossa asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä ja niistä voi keskustella. Jarkko Hannukselan ansiokkaasti yksin ahkeroima Salibandy Areena on osoittanut, että kyseiselle sivustolle on tilausta. Mutta yhdellä miehellä on vain kaksi kättä ja rajallisesti aikaa, joten uskomme, että porukalla saamme jotain vielä hienompaa aikaan.

Toiseksi, olemme jo muutaman vuoden ajan harkinneet porukalla ”paluuta”. Nyt olemme löytäneet yhteisen sävelen ja kipinän tehdä hommia. Ja ennen kaikkea Me haluamme oikeasti tehdä tätä: kirjoittaa, skuupata, hämmentää ja tarjoilla hienoja kuvia. Luoda pöhinää lajin ympärille. Me olemme mukana tosissamme.

Pysykää kanavalla.

27 comments

 1. Kerääkö pääkallo taas ns. ”ympärilleen” nämä Tirsamaat ja Luurankomediat?

 2. Perussuomalainen pessimismi on pakko vetästä tähän, mut kauanko uskotte et menee ennen ku hannuksela tai joku muu näistä ei jaksa enää pääkallon kans ja alkaa vetää jotai oneman-showta taas? Tarkoitus ei oo haukkuu ketään mut näinhän se on aina ennenki menny ni miksei nytki.

 3. Loistava homma. Salibandy tarvitsee tämänkaltaista uutissivustoa!

 4. Tuossahan se totuus tulee jo jutussa. Pääkallo perustettin neljä vuotta sitten (hienoa). Ensimmäiset vuodet ja paljon klikkauksia. Kyllä, pettyneitä klkkauksia kun käytiin katsomassa onko mitään uutta tullut sivulle. Ei tullut puolen vuoden jälkeen.

  MUUTAMA vuosi on mietitty paluuta. Olisitte miettineet jatkoa, kun MUUTAMA vuosi sitten aloititte ja ajoitte sivun alas puolen vuoden jälkeen. Mikä nyt on muka muuttunut? Hannukselan mukaan tulo? Sillä oli jo oma hyvä sivu. Miksi näin? Eikö oma tekeminen olisi riittänyt?

  Teidän historia on neljä vuotinen. Siitä tekemistä ei edes vuotta. Oli omistaja vaihdoksia, toimintatavan muutoksia, uusia kirjoittajia ja vaikka mitä. Noilla eväillä teitte rupiset puoli vuotta. Kuinka te edes kuvittelette, että teihin varauksetta luotetaan? Ei tiikeri raidoistaan pääse. Tuskin tälläkään kertaa.

 5. Tsemppiä toimintaan ! Toivottavasti homma toimii ja kehittyy myös pitkällä tähtäimellä.

 6. Mitäköhän Pääkallon herrat ovat sinulle tehneet kun on useammalla palstalla pakko nillittää? Jos virtaa riittää taas ja saadaan sählyhörhökirjoittajia yhteen, helvetin hyvä vaan. Jos eivät jaksa kuin puoli vuotta, hienoa tämä puoli vuotta. Mene valittamaan johonkin asiakaspalveluun vaikka. Ihme touhua.

 7. Olisiko mitään mahdollisuutta vaihtaa tuon fontin värisävyä hieman tummemmaksi? Mielestäni se nykyisellään häipyy ikävästi vaaleaan taustaan

 8. Kiitos fonttikommenteista. Niitä tuli muutama sähköpostillakin. Fontti oli jo ennestään musta, mutta nyt se on hippasen tukevampi. Nyt näkee Mummokin lukea.

 9. Eiköhän pääasia ole, että joku edes yrittää saada jotain aikaiseksi??
  Eihän tätä sivustoa ole pakko seurata jos ei halua!!!
  Mielestäni on ainakin hyvä, että joku edes yrittää saada lisäarvoa salibandylle.. aina se ei ole helppoa!!!

  Jokainen joka pyörii salibandymaailmassa laittakaa vinkkejä pääkallolle niin saadaan paljon asiaa sivustolle!!!

  ilman meitä pääkallokin voi jäädä tyhjäksi!!!

 10. Hieno homma, että Pääkallo on back in business! Tsemiä ja menestystä tekijöille, hyvältä näyttää!!1!

 11. Mites rss-syöte? Ei tunnu toimivan ainakaan etusivun osoitteella.

 12. Hyvä huomio. Laitetaan RSS toimimaan. Tässä on vielä vähän muutakin sorvattavaa sivuston kanssa, mutta viikon sisällä pitäisi kaikki nippelit ja nappelit toimia.

 13. Terveisiä konehuoneesta ja kiitos huomautuksesta – RSS toimii nyt.

 14. Kyllä tämä on askel taaksepäin. Mukana taas fatpipen ja erän omat miehet. Pääkallossa oli edelliselläkin yrityksellä kuvia juttuja näistä ihan riittävästi = ylipaljon. Tulette näkemään että Salibandyareenan puolueeton aika on ohi… harmi homma. Mutta hyvä että uutispalsta ei kokonaan loppunut kun hyviä puolia etsitään.

 15. Tervetuloa takaisin ja hyvältä näyttää !!!
  Ei muuta kuin keskustelupalsta pystyyn samantien, niin päästään spekuloimaan Muukkosen erinomaisuudesta ja HIFK:in kuolemanlohkosta.

 16. Tiedä mitä mieltä olisi. Vuosia sitten kun salibandya aloin netinkin puolella seuraamaan tämä sivu siihen oivat eväät tarjosi. Noh ei kauaa iloa kestänyt kun sivu katosi. Päiviteltiin pelkkää liigan sivua, muutamia blogeja ja joukkueiden sivuja. Viime aikoina salibandyareena on tarjonnut mukavasti uutisia.

  No nyt sitten salibandyareena alas ja pääkallo pystyyn. Toivon oikeasti, että saisitte homman toimimaan. Olisi mukava kun yksi sivu pysyisi pystyssä, tarjoaisi nyt ja tulevaisuudessa uutisia huhuja ja tuloksia SÄÄNNÖLLISESTI.

  Thumbs Up !

 17. Ei kyllä ole hyvä toi Fat Pipe kytkös tässä sivustossa. Jakaa jengin varmasti eri leireihin, kun ei tule muiden mailanvalmistajien mainokset ja sitä myöden niiden joukkueet olemaan tämän uudelleen heränneen sivuston takana. Salibandyareena tuntuikin jo liian hyvältä tässä kevään ja kesän aikana.

 18. Miten se mailamerkki liittyy yhtään mihinkään. Ihan oikeasti, menkää nyt roskiin ja olkaa iloisia että saatte lukea salibandyuutisia.

 19. Onko vanha tyylitiedosto palannut vahingossa käyttöön vai miksi fontti ja etusivu on taas viturallaan?

 20. Hieno juttu, että sivusto on jälleen toiminnassa. Tehdään töitä pikkuhiljaa salibandyn eteen eikä kuroteta kuuta taivaalta. Kaikki mikä on lisää on plussaa (olisi voinut sanoa vaikka Matti Nykänen).

  Pessimistitkin on tervetulleita lukemaan, mutta aika vaikea teitä varmaan lienee käännyttää. Mihinkänhän sitä tiikeri pääsisi raidoistaan… 😉