Steelers menetti voiton viime sekunneilla

Yhtenä ennakkosuosikkina miesten Divariin lähtenyt Steelers on kahden ottelukierroksen jälkeen yhä ilman voittoa. Sunnuntaina Steelers oli Ilvestä vastaan voiton syrjässä kiinni ottelun viime sekunneille saakka.

Tampereella pelattu ottelu päättyi lopulta pistejakoon 4-4-lukemin. Ottelun viimeisen puolen minuutin aikana joukkueiden tunnetilat heilahtelivat laidasta laitaan. Ensin Steelers siirtyi ajassa 59.34 johtoon 4-3 Sami Saarisen osumalla. Ilves otti aikalisän, otti hetkeä myöhemmin maalivahdin pois ja tasoitti ottelun 4-4:ään vain 7 sekuntia ennen päätössumeria. Tasoitusmaalin iski Joni Henttonen ja syöttäjänä toimi Tommi Merto.

Jatkoajalla Ilveksen maalivahdille Eero Makkoselle merkittiin 3 torjuntaa, kun taas Steelersin maalivahti Ilari Nykänen ei joutunut puuttumaan peliin kertaakaan. Ilveksen Jesse Niittymäki ja Steelersin Sami Saarinen iskivät ottelussa kaksi maalia mieheen.