Tässä ovat syys- ja lokakuun TV-matsit

Viime kausi päättyi SSV:n juhliin, entäpä tuleva? Kuva: Mikko Hyvärinen

Viime kausi päättyi SSV:n juhliin, entäpä tuleva? Kuva: Mikko Hyvärinen

TV-kanava Nelonen on valinnut syys- ja lokakuun televisioitavat suorat Salibandyliigan ottelut. Kauden ensimmäinen peli on avauskierroksella pelattava viime kevään finaalien toisinto SPV-SSV perjantaina 23.9. Salibandyliigan otteluita nähdään Nelosella säännöllisesti joka perjantai.

Salibandyliigan suorat lähetykset nähdään alkavalla kaudella Nelonen Pro 1 -kanavalla. Lähetykset selostaa legendaariseen tapaan Jani Alkio. Nelonen Pro on mukana kauden tunnelmissa tiiviisti runkosarjasta aina mestaruuspokaalin nostoon saakka.

Syys- ja lokakuun TV-ottelut:

23.9. SPV-SSV
30.9. NST-Josba
7.10. Happee-Erä
14.10. Oilers-TPS
21.10. NST-Erä
28.10. TPS-M-Team

20 comments

 1. Kyseenalaistan Nelosen otteluvalitsijoiden asiantuntemuksen! Nyt jos koskaan olisi kannattanut panostaa FBT Porin viihdyttävään pelitapaan! Olisi hyvää mainosta lajille!!

 2. Vieläkös liiga muuten maksaa kuluja näistä televisioitavista otteluista?

 3. Millähän periaatteella nää pelit on valittu??? Joitakin joukkueita ei näytetä ollenkaan ja toisilla parikin peliä?

 4. Tässä on vaan syys-lokakuun pelit!! Se kausi kestää tonne ens keväälle asti. Eiköhän kaikki jengit näy telkussa ainaki sen pari kertaa.

 5. Koitetaanhan jättää voimasanat pois. Tänään on tullut ihan riittävästi peetä ja veetä. Jokunen kommentti on poistettu kokonaan ja muutamaa on stilisoitu. Näitä kommentteja lukevat mukulatkin. Ei voi olla kovin vaikeata ilmaista itseään asiallisesti ilman kirosanoja.

 6. Harmittavasti Welho/DNA on siirtänyt Nelonen Pron ainoastaan Viasatin pirun kalliiseen systeemiin. Jäänee pelit tällä kaudella kattomatta, jos ei netissä näy.

 7. Welho/Dna ei ole siirtänyt nelonen pro.ta vaan Nelonen itse. Welho ei pysty itse vaikuttamaan canalin/viasatin paketteihin

 8. NST-josba. Haloo! Ketä kiinnostaa? En tiedä kuka nämä ottelut valitsee, mutta kun näytetään liiga säbää niin olisi sitten liigatason jengit kentällä.

 9. Erikoista kyllä että on kaksi NST:n kotipeliä. Ihme että PK-seudulta on ainoastaan yksi ottelu.

 10. Kiitos tarkennuksesta kanavapakettien suhteen. Sinänsä ei merkitystä kuka muutoksen on tehnyt. Harmittavaisesti vain on päässyt käymään. Erikoista kyllä että Nelosella on tuon verran valtaa, kun useiden muiden kanavien kanssa operaattori saa itse päättää paketoinnista.

 11. Hei, pelejä jatkuu maaliskuulle asti. Nyt on huomioitu rupusakit, joita ei tarvitse joulun jälkeen noteerata.
  Lappeenrannassa on muuten TV-kuvauksen kannalta yksi parhaimmista pelipaikoista (on tilaa kameroille), kai siksi sinne on sijoitettu kaksi peliä.

 12. Tuo TV-pelien runkopäivä tietysti pikkuisen rajoittaa, että mitä pelejä ja joukkueita nähdään TV-kameroiden välityksellä, esim. Loviisalle vain yksi peli (18.11. FBT Pori-Loviisa) perjantaina tänä vuonna. Valitettavasti samana päivänä petataan Espoossa Oilers-SSV, joten veikkaan, että Loviisa ei nähdä ruudussa tänä syksynä??

 13. Eihän tuo ole koskaan mennyt niin, että liiga on antanut paperin neloselle ”valitkaapa tästä”- tyyliin. Liiga kun noita kuluja maksaa, niin sillä on päätösvaltaa otteluvalinnoista. Jokainen vuosihan noita pelejä on myös siirretty, että jokainen sinne ruutuun pääsisi. Esim. Kooveen kotipelejähän on kai edellisinä vuosina siirretty isompiin halleihin tv-ottelun mahdollistamiseksi. Eli siis jos jollain jengillä on yksi perjantaipeli, niin jotain pelejä sitten varmaan siirretään kyseiselle joukkueelle perjantaille.

  Perjantai tietysti vähän huono ottelupäivä, kun kuitenkin sm-liigaa pelataan tiiviisti perjantaisin ja esim. urhoTV varmaan pelejä perjantaisin näyttää, saattaa siis syödä pelin katsojamääriä, edellisvuosina tuo maanantai on siksi ollut aikas hyvä päivä.

  Mites muuten nuo nelosen sm-liigan kuukauden ottelut? Nehän on aina pelattu perjantaisin, siirretäänkö siis säbämatsit tieltä pois?

 14. Jossain vaiheessa taisi olla sellainen suunnitelma, että kun kuukauden lätkäpeli osuu Neloselle, niin sinä päivänä ei tulisi sählyä. Nyt kuitenkin ainakin tuon aikataulun mukaan näyttäisi, että tulevat päällekkäinen. Toinen Neloselta ja toinen Pro:lta.

 15. Sähly ja kiekko tulevat päälekkäin niinä perjantaipäivinä kun Nelosen kuukauden Sm-liigapeli osuu kohdalle. Toinen peli tulee Pro 1 kanavalta ja toinen Pro 2 kanavalta. Yksinkertaista. Selostaja taitaa olla Nelosella molemmissa sama joten mielenkiintoista nähdä miten tuo ratkaistaan.

 16. Ainakin viimevuonnahan lätkässä oli ”kakkosselostaja” ja Alkio oli säbässä. Olisi tuo sunnuntai ollut paras päivä salibandylle.