Koovee kaatoi helposti M-Teamin

Kuva: Mikko Hyvärinen

Lasse "Pöllö" Salminen ei onnistunut tällä kertaa rangaistuslaukauksessa. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigassa oli maanantaina ohjelmassa yksi ottelu, kun Tampereen Koovee oli saanut vieraakseen M-Teamin Helsingistä. Kooveen nuori Mikko Immonen oli jälleen elementissään.

Koovee näytti heti avauserässä kaapin paikan helsinkiläisille vieden sen nimiinsä lukemin 5-0. Mikko Immonen viimeisteli näistä kaksi osumaa. Marko Lahtinen syötti Immosen molemmat maalit.

Toisessa erässä Koovee piti M-Teamin edelleen nollilla ja kun tamperelaiset onnistuivat itse viimeistelemään kolme kertaa, niin päätöserään siirryttiin murskaavissa 8-0-lukemissa. Kooveen Lasse Salminen ei onnistunut toisen erän rankkarissaan.

Kolmannessa erässä Koovee osui kahdesti ja M-Team peräti neljä kertaa, mutta se oli enää kosmetiikkaa. Loppulukemat Koovee-M-Team 10-4. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Mikko Immonen, joka keräsi 3+1-tehot. Muut palkinnot menivät Kooveen Tapio Kinnuselle ja Paul Kotilaiselle.

Koovee nousi sarjataulukossa kuudenneksi ohi Happeen. M-Team jatkaa sarjan hännillä neljässä sarjapisteessä yhdessä NST:n kanssa. Koovee kohtaa seuraavaksi perjantaina vieraskaukalossa TV-ottelussa SSV:n, kun taas puolestaan M-Team saa lauantaina vieraakseen Pasilaan SPV:n.

2 comments

  1. …oli niin huono, ettei olisi uskonut saman sarjatason joukkueeksi. Ei taitoa, ei pelinäkemystä, ei mitään järkevää taktiikkaa, hävisivät kaikki kaksinkamppailut. Taitaisi divarin kärki viedä Teamilaisia kuin litran mittaa.

  2. OLS kyllä aika varmaan kaataisi nykyisellään M-Teamin. Tosin aika usein näin on että liigan heikoin on heikompi kuin Divarin paras.