Muistatko tämän psyykkausvideon? ”Apinoiden planeetta”

Teemu Häkkinen räksyttää Avokatsomon vanhalla videolla.

Teemu Häkkinen
Teemu Häkkinen räksyttää Avokatsomon vanhalla videolla.

Pääkallo.fi:ssä on viime aikoina käsitelty ikäviäkin kentällä kuultuja huuteluita. Eräs lukijamme muistutti, että aiemminkin tapahtui mielenkiintoisia asioita. Niinpä kaivoimme nähtäville muutaman vuoden vanhan Avokatsomon videon, jossa jäähyllä istuva Teemu Häkkinen esittelee psyykkausrepertuaariaan.

Videolla näkyy toki muutama maali ja Tedy Salutskij:n kovia otteita, mutta pääosaan tämän lokakuussa 2006 julkaistun HIFK-Oilers-ottelun videon alussa nousee nykyisin Sveitsissä pelaavan Teemu Häkkisen sanailu.

Tuolloin Oilersissa pelannut Häkkinen hakee sanoillaan yliotetta HIFK:n Yrjö Taajamaasta ja Jan Lehmussolasta. Muutaman vuoden jälkeen video on edelleen hyvin hämmentävä.

15 comments

 1. Herranen aika sentään minkälaista kielenkäyttöä. Nykyisin tuollainen toiminta leimataan automaattisesti vihapuheeksi ja sitä käsitellään kaikenlaisten kukkahattutätien konklaaveissa päivän polttavana puheenaiheena. Kas kun Taajamaa tai Lehmussola ei tenhyt asiasta rikosilmoitusta, niin halventavia asioita Häkkinen sanoi. Olisi Korkein oikeuskin saanut asiasta varmasti ennakkopäätöksen aikaiseksi.

  Ugh, olen puhunut. Nyt laitan foliohatun takaisin päähäni ja palaan sängyn alle.

 2. Häkkisen puheet –> suunnaton myötä häpeä 🙂 Mutta onhan se hienoa että iso mies ei oo hukannu sitä lapsea itessään 😀

 3. Kaivettaisko tänne vielä talvisodasta joku vastustajan psyykkaus, ja ihmeteltäis ja kauhisteltais?

 4. Kotilainen sai 2+10 minuuttia kun haukku arposta läskiks kääpiöks mutta tosta ei tullu sitte mitään? kaikkihan kentällä huutelee toisille. miks niihin tuomarin pitää puuttua? eikä kyllä yleensä puutukkaan.

 5. teddyä ikävä!
  näissä peleissä sentään tapahtuu jotain…

 6. Hemmetti kun en saanu selvää kaikesta mitä Häkkinen todistaa 😀 Harmi, olisin voinut kirjoittaa aiheesta graduni tai lopputyöni ”Miksi jan Lehmussola ja Yrjö Taajamaa ovat päässeet pois Korkeasaaresta – Yhteiskunnalliset vai yksityiset syyt ?”

 7. Muistan tän kyllä aikoinaan nähneeni. Hyvää kuittia kyllä lähtee Häkkiseltä ja Tedy nyt on oma ittensä, kun lähinnä keskittyy rikkomiseen ja hämmentämiseen.

 8. selvästi kovempaa on saanu pelata ja on sallittu jopa huuteleminenki.

 9. Hehe,tää on sitä äijäilyy??!!
  Pitkätukka mussuttaa,kiitos nauruista:D

 10. kyseinen pitkätukka oli kyllä pelityyliltään aika lähelle äijin mitä liigassa on nähty. Tosin pieniä ylilyöntejä aina välillä sattu 😀

 11. Mahtuihan kyseiset herrat samaan joukkueeseenkin muutaman vuoden päästä

 12. Tedya tuli kyllä ikävä, mutta tää Häkkisen ”äijäily” tosiaan lähinnä myötähävettää.

 13. Tedddddyä tuli kyl todella ikävä taas kerra mut on se hienoa et peleissä on saanu huudella vielä joskus, sellanen kuuluu peliin omana osanaan