Miehet

Muistatko tämän psyykkausvideon? ”Apinoiden planeetta”

22.02.
2012
Miehet
Teemu Häkkinen

Teemu Häkkinen räksyttää Avokatsomon vanhalla videolla.

Pääkallo.fi:ssä on viime aikoina käsitelty ikäviäkin kentällä kuultuja huuteluita. Eräs lukijamme muistutti, että aiemminkin tapahtui mielenkiintoisia asioita. Niinpä kaivoimme nähtäville muutaman vuoden vanhan Avokatsomon videon, jossa jäähyllä istuva Teemu Häkkinen esittelee psyykkausrepertuaariaan.

Videolla näkyy toki muutama maali ja Tedy Salutskij:n kovia otteita, mutta pääosaan tämän lokakuussa 2006 julkaistun HIFK-Oilers-ottelun videon alussa nousee nykyisin Sveitsissä pelaavan Teemu Häkkisen sanailu.

Tuolloin Oilersissa pelannut Häkkinen hakee sanoillaan yliotetta HIFK:n Yrjö Taajamaasta ja Jan Lehmussolasta. Muutaman vuoden jälkeen video on edelleen hyvin hämmentävä.

Pääkallo.fi