Video: Henri Johanssonin kahdeksan maali ilta

Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Hirmuvireinen Henri Johansson paukutti perjantain Nokian KrP-TPS-ottelussa tehot 8+0. Lukemiin 12-8 KrP:n hyväksi päättyneen ottelun maalikooste on nyt katsottavissa Youtubessa.

Videosta voi päätellä ainakin sen, että alanurkkaan kannattaa ampua. Johansson pudottelee verkon perukoille useamman matalan vedon.

8 comments

  1. Pikku vinkki editointiin: ei noista tilanteista välttämättä olis hidastuksia tarvinnu, missä ei näy a) maali ja sinne menevä pallo ja b) edes se Henkan kantti, vaan muita seisovia pelaajia 😉

  2. Siinä on NST:n pojilla perjantaina tekemistä, kun yrittävät pysäyttää Henkan. Pystytäänkö pitämään kahdessa maalissa? Teoriassa toki mahdollista (tiukkaakin tiukempi miesvartiointi, riittävä liike, huikeat peitot, hyvä veskaripeli), mutta tuskin käytännössä, kun NST:lle lopputuloksella ei ole enää merkitystä.

  3. Hyvä maalikooste. Asia johon maalien lisäksi kiinnitin huomiota oli nokian ykkösen miinukset. Taisivat kymmenellä tehdyllä jäädä justiinsa plussalle.

  4. NST:llä ei ole perjantain pelissä minkäänlaista panosta. Heillä sarjasijoitus jo täysin selvä. Tokkopa heistä kukaan sen kummemmin jaksaa vaahdota siitä tekeekö joku maaliennätyksen vai ei.

  5. Järkyttävä musiikki, toki tarkoitettuna sinfoniana Johanssonin tehoille??
    Aasia peesaten, oli se Nokian 72 aika monen TPS maalinkin aikana kentällä.