Koovee nappasi kaksi pelaajaa Josbasta – Salmiselle ja Sladkylle jatkosopimukset

Tämän vuoden pronssimitalijoukkue Koovee lähtee puolustamaan mitalisijaansa pääosin edellisen kauden joukkueen pohjalta. Pelaajarunko on nyt täydentynyt viimeisillä jatkosopimuksilla, kolmella täsmähankinnalla sekä kahdella omalla kasvatilla. Näin Kooveella on tässä vaiheessa kasassa 26 pelaajan paketti ensi kautta varten.

Kooveen viime kauden rungosta jatkosopimukseen päädyttiin jo aiemmin julkistettujen pelaajien lisäksi myös Tomas Sladkyn, Aapo Mutasen ja Lasse Salmisen kanssa.

Uusina pelaajina Kooveeseen liittyvät maalivahti Jarkko Saastamoinen (FBT Pori), maajoukkueessakin esiintynyt hyökkääjä Tatu Eronen (Josba) ja puolustaja Tommi Puustinen (Josba). Jokainen kolmikosta solmi Kooveen kanssa vuoden sopimuksen.

Samassa yhteydessä Kooveen liigamiehistöön nostetaan seuran A-junioreista Tuomas Aho ja Samuli Salomaa. Molemmat juniorit edustavat Kooveen 94-ikäluokkaa, josta aiemmin liigajoukkueeseen ovat nousseet Mikko Immonen ja Eero Myllykangas.

Valmennuspuolella liigajoukkueen kakkosvalmentajaksi nousee Matias Ramstedt, joka johdatti Kooveen tyttöjen SM-joukkueen kultamitaleihin tällä kaudella. Viime kauteen aktiiviuransa päättäneet Vesa Wettervik ja Olli Tuomarla siirtyvät pelaajista penkin taakse ja jatkavat valmentajina seurassa.

Kooveen uusien pelaajien sopimukset on päivitetty Pääkallo.fi:n Tirsamaa-blogin Huhumaahan, jossa on käynnissä tiukka spekulointi ensi kauden joukkueista ja siirtyvistä pelaajista.

Kooveen sopimuspelaajat ja valmennus kaudella 2012-13:

Maalivahdit:
Joni Järviö
Jarkko Saastamoinen (FBT Pori)

Kenttäpelaajat:
Tuomas Aho
Nico Andersson
Tatu Eronen (Josba)
Lauri Hannelius
Aki Hietanen
Petteri Hulkko
Mikko Immonen
Tapio Kinnunen
Kimmo Kontiainen
Paul Kotilainen
Marko Lahtinen
Miro Lehtinen
Jussi Luoma
Aapo Mutanen
Eero Myllykangas
Henri Mäenpää
Tommi Puustinen (Josba)
Valtteri Sainio
Samuli Salomaa
Eemeli Salin
Lasse Salminen
Tomas Sladky
Mikko Stenfors
Lassi Ylisiurunen

Valmennus:
Arto Riihimäki
Matias Ramstedt
Vesa Wettervik
Juuso Jehkinen
Olli Tuomarla (mv-valmennus)
Markku Hilden (fysiikkavalmennus)
Marika Hillberg (fysio)

6 comments

  1. On kyllä pakko myöntää, että Kooveella on aika hyvin pullat uunissa ens kautta varten.

  2. Kyllä. Tuo on se hyöty valmentaa mj:tä edes jollain tasolla, huikea etu värväämisessä.

  3. Maalivahtipeli tulee olemaan kunnossa. Saastamoinen ja Järviö ovat molemmat hyviä häkkäreitä.

  4. Mv-peli tulee olemaan kuosissa, jos Järviö pysyy ehjänä. Järviön pitäessä viime kauden tasonsa ja valmennuksen ollessa järjissään tulee Järviö pelaamaan ~90% joukkueensa peleistä. Tosin kumpikaan ehdoista ei taida olla vielä taattuja toteutumaan.

  5. Kooveessa on selkeästi mietitty mille pelipaikoille pelaajia tarvitaan ja tehty vain muutama täsmähankinta.Tulijoita olisi varmasti ollut muitakin. Järkevää toimintaa.