Espoon Oilers havittelee siirtomarkkinoiden kuuminta nimeä

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kotimaan liigakaukaloihin paluuta tekevä Juha Kivilehto on siirtomarkkinoiden kuumin nimi tällä hetkellä. Suomen maajoukkueen monivuotisen luottopelaajan seuravalinta ei välttämättä olekaan automaattisesti SSV, niin kuin yleisesti ollaan luultu.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Kivilehtoa havittelee tosissaan riveihinsä myös Espoon Oilers. Alustavat tunnustelut on jo tehty,  ja mitä ilmeisemmin Kivilehto ja Espoon Oilersin johto istuvat neuvottelupöytään lähipäivinä.

Viime kaudet Helsingborgissa pelanneen Kivilehdon ”hintalappu” tuskin on kovin huokea. Joka tapauksessa SSV-ikonin siirto Oilersiin olisi toteutuessaan kovin pommi Salibandyliigan siirtomarkkinoilla.

Kivilehdon lisäksi Tirsamaan päivitettyyn Huhumaahan on lisätty Espoon Oilersin kohdalle toinenkin mielenkiintoinen pelaaja.

18 comments

  1. Eiköhän kivilehtoa kiinnosta menestyä ja mennä ssv:hen. Espoosta väki lähtee pois niin mitenkäs käy ensi kaudella. Ja tuskin se kävi finaali peleissä pelkkiä palkintoja jakamassa Energia areenalla parhaille pelaajille. Eiköhän ne ole Kurren kanssa päässyt jo ajat sit sopimukseen mut ei vielä ole julkaistu.

  2. Oilers ja Kivilehto vain vedättävät Kurren kukkaroa. Kivilehto olis ihan hullu, jos Oilersiin menis. Joukkueella ei ole mitään menestymismahdollisuuksia.

  3. Mosanmäellä on myös nähty, neuvotteluissa vai kiipeilemässä? Kurre alkaa jo huolestua ja palkkapussi vain kasvaa 🙂

  4. Ei salibandyssä ole sellaisia siirtosyitä kuin ammattilaisliigoissa. Eiköhän Kivilehto ole jo Käpynarskun kanssa asiat sopinut.

  5. Toisaalta kertokaa Kivilehdon CV salibandyliigasta?! Niimpä hän on voittanut kaiken, joten miksei hän lähtisi kokeilemaan uusia haasteita menemällä Oilerssiin ?

  6. Riittääkö miehellä motivaatio pelata jossain divari tason porukassa?

  7. Kivilehto on niin kovaksi keitetty pelimies, että se nostaa jo omalla panostuksellaan jengin ku jengin monta sijaa ylöspäin. Itse ainakin menisin just siihen jengiin joka eniten lyö riihikuivaa tiskiin!! Ei kai ne pelaajien palkkiot ikinä muuten nouse ja nosta tätä lajia ammattimaisempaan suuntaan.

    Nyt on vaan tyydytty siihen olettamukseen, että kyseessä on puhtaasti amatöörilaji jota tehdään ”talkoo” hengessä ja pelaajat pelaa mieluiten siinä jengissä missä on parhaat mahdollisuudet menestyä. Sponsoreita vaan ruinaamaan ja pelitapahtumiin panostusta!

  8. oilersissa tuskin saisi 50 euroa kuukaudessa enempää. SSV:n palkoista ei tosin mitään hajua. Kuulostaa aika oudolta jos kaikki ’frendit’ ovat vielä SSV:ssä. Tai mistäs minä tiedän

  9. kylle tiellä on hyvää tietoa mitä oilers pystyy maksamaan ja mitä ei,tää on oikee hevosmiesten vihje sivut mikää ei pidä paikkaansa.

  10. Kivilehdon palkka ssv:ssä olisi todennäköisesti nelinumeroinen summa/kk.

  11. Mielestäni tulisi olla! Köyhän rajahan on 3000 €/kk. Tosta osan voipi maksaa kilsakorvauksina jne.

  12. Offtopiccina kun tästä tulee mieleen, että Ruotsissa oli kovat skabat Johan Samuelssonista joukkueiden välillä. Kun seuraili niitä juttuja mediasta niin taas tajusi kuinka huonosti lopulta SSL:llä on ulkomailla näkyvyyttä.

    Jotain voisi tehdä (kussakin maassa?) että tämän lajin huippuliigoja olisi mukavempi seurailla ulkomailtakin. Mallia NHL:stä ja NBA:sta? Siellä on toimivat videokoosteet vähintäänkin :). No, ehkä vaatii vähän resursseja että liiga alkaisi niitä videokoosteita pyöritellä.. mutta jotain…

  13. Minusta ei kenenkään muun seuran kannata laittaa rahojaan hukkaan,
    ssv ja maajoukkue ainoat jotka voi hyödyntää ikääntyviä pelaajia ,
    Sillä tunnetusti ei vauhti kasva enää kolmikymppisellä.
    Pelivarmuus ja kokemus kyllä.Mutta pelataan enemmän seisovilla jaloilla ja omaa paikkaa ei tuu kiire.

  14. Ketä kiinnostaa samuelssonit ??? Hehän ovat b-luokan salibandyilijoita.

    Kyllä pitäisi saada jokaisesta pelistä maalikoosteet suomessakin jo ehdottomasti. Ruotsista esimerkkiä.

  15. Onko kaikki aina muka rahasta kiinni? Oilersin kontakteilla luulisi Junnulle ainakin puolipäivästä työtä löytyvän, eikä näin ollen tarvitsisi seuran kukkaroa niin paljon kaivella.