Karjalainen: Josballe kaksi sveitsiläistä – kapteeni jättää seuran

Salibandyliigan Josba saa ensi kaudeksi kaksi sveitsiläispelaajaa riveihinsä, kirjoittaa verkkolehti Karjalainen. Seura kokee myös jo aiemmin huhutun takaiskun, kun kapteeni Iikka Voutilainen ei varmuudella jatka Joensuussa.

Lehden mukaan Iikka Voutilainen vaihtaa paikkakuntaa työn perässä. Pääkallon Huhumaa on kevään ajan huhunnut Josba-kapteenia Lappeenrantaan ja NST:n riveihin.

Uusista pelaajista Josba on tehnyt vuoden sopimukset puolustajien Daniel Klägerin ja Simon Staufferin kanssa. Kläger siirtyy seuraan Waldkirch St. Gallenista ja hänen tilastoistaan löytyy viime kaudelta Sveitsin liigasta tehot 0+4 ja sarjatasoa alempaa tehot 0+3.

Stauffer siirtyy seuraan UHC Thunista ja lienee sitä kautta tuttu mies toissa kaudella joukkuetta valmentaneelle Otto Moilaselle, joka niin ikään palaa ensi kaudeksi Joensuuhun. Klägerin tilastoista löytyy viime kaudelta Sveitsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta tehot 4+4.

Aiemmin Tatu Erosen ja Tommi Puustisen Kooveehen menettänyt Josba menetti tällä viikolla Jyri Perokorven ja Markus Otrosen Oilersiin.

Josban tilanne on päivitetty myös Huhumaahan.

Karjalaisen artikkeliin

4 comments

  1. kovia vahvistuksia nämä sveitsiläiset… ainakin kun pistetilastoja katsoo

  2. Koska oletan yllä olevan kommentin olevan sarkasmia sanon, että ite en ainakaan liikaa lähtis arvioimaan puolustajia niiden tehojen pohjalta. Josballa kun on tarvetta semmosillekkin puolustajille jotka ei lähe höntyilemään turhaan hyökkäykseen.