SSV:n maalivahtiruletti päätökseen? – Tässä on uusi kakkosvahti

SSV:n maalivahtiruletti on tämän miehen siirron myötä valmis. Kuva: Anssi Koskinen

Paolo Keinänen
SSV:n maalivahtiruletti alkaa olla tämän maalivahdin siirron myötä valmis. Kuva: Anssi Koskinen

Salibandyliigassa hopealle jääneen SSV:n maalivahtiosasto on elänyt parissa kuukaudessa melkoisesti. Tuoreimpana uutisena Pääkallo.fi paljastaa SSV:n tulevan kauden kakkosmaalivahdin.

Ennakkoasetelmissa SSV:ssä suurimman vastuun torjuntätöistä tulee kantamaan Helsingborgista takaisin Suomeen siirtynyt Henri Toivoniemi. Maajoukkuevahtia tukemaan SSV on hankkinut Divariin tippuneessa M-Teamissa vähälle peliajalle jääneen Paolo Keinäsen. Hän vahvistaa Huhumaassakin huhutun siirron Pääkallo.fi:lle.

– Tottakai fiilis on hyvä. Onhan se taas iso harppaus eteenpäin minulle, Keinänen tiivistää.

Viime viikolla uutisoitiin SSV:n viime alkukauden kakkosena olleen Jesse Johnssonin laina Divarin Porvoon Salibandyseuraan. PSS:n mukaan hänen tilanteensa katsotaan ensimmäisen kerran uudestaan joulutauon aikana. Esimerkiksi loukkaantumistapauksissa SSV saattaa kutsua Johnssonin takaisin liigarinkiin.

Viime kaudella Toni Lötjönen tuli SSV:n mukaan kesken kauden. Loppukaudesta ykköseksi noussut Lötjönen lopetti kuitenkin uransa kevään finaaleihin.

SSV:n maalivahtiosasto vaihtuu kokonaan, kun penkille tippuneen Tshekin maajoukkuevahti David Rytychin tulevaisuus seurassa ei näyttänyt Toivoniemen hankinnan jälkeen yhtään valoisammalta. Hän päätti tarttua Helsingborgin houkutuksiin ja vaihtaa ensi kaudeksi Ruotsin Superliigaan.

Aluksi myös Tomi Ikosta huhuttiin SSV:hen, mutta Toivoniemen paluun varmistuttua hän allekirjoitti sopimuksen Espoon Oilersiin. Tämän jälkeen Oilersin viime kauden ykkönen Niko Nordström puolestaan päätti lähteä Loviisaan.

7 comments

  1. Eipä taida suurta vastuuta olla SSV:ssäkään tarjolla, jos Toivoniemeen ei ole vielä vanhuus iskenyt. Motivaatiotakin taitaa Henulla olla, jos tähtää vielä kerran MM-skaboihin.

  2. Älkää nyt please lähtekö tälle otsikkolinjalle, huh huh…laittakaa sen pelaajan nimi siihen otsikkoon.

  3. Aivan käpynen hankinta. Vaikka sama kai se on kuka penkillä istuu.
    Ei pelannu juuri viime kaudella. Eikä Loviisassa juuri vakuuttanu. Millon on näytöt annettu tälle paikalle?

  4. Miksi hankkia tusina veska ku omissa junnuissa on Krogiuksen kaltaisia helmiä? vaikka penkille istumaan ja kokemusta keräämäään?

  5. hylje^^
    Keinänen on loistava kakkos vahti ssv:lle. Ssv junnuista krogius jne ei ole mihinkään, pari peliä nähny ja aivan junnari tasoa.

  6. Komppaan kyllä reinoa ja iltalehti.fi:tä. Kun tekstien asiasisältö on kuitenkin tasokasta, samaa toivoisi otsikoltakin.