Kesäkuu tuomassa vahvistuksia – pelaajasiirtojen vapaa siirtoaika alkanut

Salibandykauden 2012-2013 siirtoaika on käynnistynyt kaikkien sarjojen osalta 1.6. alkaen. Muutamat liigajoukkueet eivät esimerkiksi ole vielä julkaisseet kaikkia pelaajasiirtojaan, mutta kesäkuun pitäisi tuoda vahvistus moneen huhuttuun siirtoon.

Sopimuksettomien pelaajien vapaa siirtyminen ilman vanhan seuran suostumusta on nimittäin mahdollista vain kesäkuun aikana, perjantaihin 29.6.2012 asti.

Tämän jälkeen seuran josta pelaaja siirtyy on annettava kirjallinen suostumuksensa. Se tarkoittaa ajalla 30.6.2012 – 18.1.2013 haettavia pelaajasiirtoja. Aiempina vuosina kirjallisen suostumuksen hakeminen vanhalta seuralta ei ole kaikissa tapauksissa ollut ongelmatonta.

Salibandyliitto on aikaisempina vuosina seurannut hyväksyttyjä siirtoja netissä omalla listauksellaan. Kunhan ensimmäisiä siirtoja hyväksytään, niin samanlainen listaus on todennäköisesti nähtävillä Salibandyliiton pelaajasiirtojen pääsivun kautta.

Miesten Salibandyliigan osalta Pääkallo.fi:n Huhumaahan on tänään vahvistettu muun muassa Jami Mannisen huhuttu siirto Classicista Happeen riveihin. Kesäkuun aikana liiton pelaajasiirtolistalta bongattuja uusia liigasiirtoja voi vihjata myös Huhumaan kommenttiosastolle.

One comment