Miehet

Matti Ahde ei jatka Salibandyliiton puheenjohtajana

30.07.
2012
Miehet

SM-finaalien jälkeiset palkintojenjaot jäänevät Ahteelta jatkossa väliin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Vuodesta 2002 lähtien Suomen Salibandyliiton puheenjohtajana toiminut Matti Ahde on ilmoittanut luopuvansa tehtävästään kuluvan toimikauden päätteeksi.

Salibandyliiton liittokokous järjestetään lauantaina 24.11.2012 pääkaupunkiseudulla. Liittokokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja, hallitus, valtuusto, valituslautakunta sekä päätetään liiton pitkän tähtäimen suunnitelmasta. Ennen liittokokousta pidettävissä aluekokouksissa valitaan alueiden ehdokkaat valtuustoon.

Salibandyliitto on myös vahvistanut seurojen äänimäärät liittokokoukseen. Lisenssitilastossa OLS on säilynyt Suomen suurimpana seurana 1114 lisenssillään. Espoolainen Westend Indians on noussut Suomen toiseksi suurimmaksi seuraksi 1002 lisenssillään. OLS:n ja Indiansin lisäksi liittokokouksessa kolme ääntä omaa 15 seuraa, joilla on kaikilla yli 500 lisenssiä.

Pääkallo.fi