Näin maalitykki kommentoi maajoukkuehyllytystä Jatkuvassa Syötössä

Nokian KrP:n tärkein pelaaja on Henri Johansson, joka nostaa Nokian hyökkäyksen arvosanan seitsemään. Kuva: Mikko Hyvärinen

Henri Johansson
Henri Johansson on ollut viime vuosina vireessä Salibandyliigassa, mutta näytöt maajoukkueessa ovat jääneet poissaolojenkin takia vähäisiksi. Kuva: Mikko Hyvärinen

Pääkallo.fi paljasti maanantaina Salibandyliigan viime kauden maali- ja pistepörssin ylivoimaisen voittajan Henri Johanssonin hyllytyksen maajoukkueesta. Johansson kommentoi tilannetta Jatkuvaa Syöttöä -sivustolle. Hän kertoo olleensa viime aikoina terveenä.

– Ainoastaan pientä flunssaa on ollut. Muuten olen nyt ollut terve. Hommat ovat selvillä, ja kaikki on hyvin. Ei mulla oikein muuta sanottavaa ole, Johansson pyörittelee tilannetta.

Uutinen Johanssonin poissaoloista keräsi Pääkallo.fi:n uutiseen heti kommentteja Johanssonin tilanteesta.

Maajoukkuevalmentaja Petri Kettunen kertoo Jatkuvalle Syötölle, että Johansson on normaalisti valittavissa seuraavaan tapahtumaan. Johanssonin mukaan edellisestä keskustelusta on vierähtänyt aikaa.

– “Pete” on kysellyt Toijalan ilmoista ja sellaista, Johansson heittää.

Vaikka Johansson ei ole ollut kesän maajoukkueleireillä, niin hän kertoo haluavansa Sveitsin MM-kisoihin.

– Totta kai ne kiinnostavat.

Jatkuvan Syötön juttuun

5 comments

  1. Ketä nyt juhlien järjestäminen kiinnostaiskaan, mielummin suoraan katettuun pöytään – jos ymmärrät mitä tarkoitin!

  2. Luulisi, että mj-valmentajat ovat sen verran valistunutta väkeä, että tietävät vastuunsa valintojen tasapuolisuudesta ja oikeellisuudesta. Jos homma käytännössä menisi niin, että häntä heiluttaakin koiraa, niin koko systeemin uskottavuus romahtaisi saman tien. Jos on lääkärintodistukset tms., niin ok. Muutoin asiassa ei pitäisi olla mitään epäselvää.

  3. Lähtökohta pitäisi olla se, että kisoihin valitaan paras joukkue roolitus huomioon ottaen ja joka on kisoissa suoritus/tuloksenteko kyvyltään paras.

  4. Loistava haastattelu jatkuvassa syötössä. Kumpikaan ei oikeastaan vastannut yhtään mitään , mutta kaikki oleellinen tuli selville. Johansson tuskin kisoissa.

  5. Henrin nähneenä pitkään aikaan (keväällä) voidaan todeta Henrin paidan kiristyneen… onko se sit punttisalin saldoa vai jotain muuta?