Video: Tähän päättyi Nokian KrP:n taival Czech Openissa

Miesten Salibandyliiga-joukkue Nokian KrP:n tie tyssäsi Czech Openissa puolivälieriin. Turnauksen voittoon asti yltänyt ruotsalainen Pixbo Wallestam lähetti KrP:n laulukuoroon lukemin 10-3. Puolivälierästä on nyt tarjolla maalikooste.

6 comments

  1. Kylläpä viedään välillä nokialaisten puolustusta aika reippaasti.

  2. Pahalta tosiaan näyttää Nokialaisten kannalta. Toki hienoja maaleja Pixbo tekaisi, mutta usein maalintekijä täysin vailla vartiointia.

  3. Kyllä Pixbo oli joka asiassa edellä. huhhuh mikä ero. pelinopeus yhdenkosketuksen syötöt jne. joukkuepelaaminen ihan eri tasolla. vielä lopussa meni vähän leikittelyksi. En tiedä oliko se KRP:n heikkoutta vai onko salibandyliigan ja Ruotsin ero lopulta noin suuri?

  4. Juu kyllä oli pakit pahasti myöhässä lähes joka takaiskussa ja viisikkopuolustus ei toiminut ollenkaan.
    No liiga-avaukseen on toki aikaa mutta videon perusteella on KRP:llä töitäkin edessä.