SPV kaatoi Classicin Seinäjoella – ”Huutolaispoikien kirmailua”

Miesten Salibandyliiga-joukkue SPV pelasi tiistai-iltana toiseksi viimeisen harjoituspelinsä. Vastassa oli Classic, jolle ottelu oli viimeinen harjoituskamppailu ennen liigan alkua.

Jarkko Rantalan luotsaama Classic johti ottelua vielä ensimmäisen erän jälkeen 3-2, mutta hallitsevat Suomen mestarit tulivat toisessa ja kolmannessa erässä rinnalle ja ohi. Loppunumerot kirjattiin SPV:lle 8-4.

– Ei mitään parasta SPV:tä tänään. Joukkue tuli peliin neljän päivän tauolta joukkueharjoituksista ja etenkin ensi erä oli aikamoista huutolaispoikien kirmailua, SPV-luotsi Tommy Koponen ruoti omien esitystä seuran kotisivuilla.

SPV ja Classic kohtasivat harjoituskaudella toistamiseen. Edellinen kamppailu päättyi niin ikään seinäjokisten voittoon lukemin 12-6.

Tarkemman otteluraportin ja lisää Koposen kommentteja SPV:n kotisivuilla.

4 comments

  1. Ketäs siellä on tuomari ollut?

    Vai eikö lakko koske harjoitusotteluita?

  2. Speve on kyl huimassa tikissä. Kärkikahinoissa tälläkin kaudella. Lähinnä SSV on pystynyt haastamaan.

  3. Ei ole kuin kolme joukkuetta jotka taistelee kirkkaimasta spv,ssv ja happee. Ja tuskin spv:n pysäyttäjää löytyy tällä kaudella. On muut niin pahasti jäljessä peli nopeudessa. Spv pelaa sitä nopeeta ja taitavaa salibandyn mitä on ilo katsoa. Ssv tulee ryminällä mutta ei ne vanhat herrat enään jaksa juosta kiinni kun liigan sprintterit nimeltä Haloset lopetti niin meni ssv:ltä loputkin jalat pois. Happee tulee olemaan taas hyvä ja Classic taas kaatuu loppupeleissä omaan ylpeyteensä.

  4. Eikös Happeen valmentaja oo Pulkkinen?
    Ja Pulkkisen kaveri taas oo Koponen?
    Ainakin Pulkkisessa.