Mikael Järvi upotti ensin Oilersin, nyt Happeen

SSV-kippari Mikael Järvi on jälleen vireessä. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

SSV-kippari Mikael Järvi on jälleen vireessä. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen
SSV-kippari Mikael Järvi on jälleen vireessä. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Happee ja SSV tarjoilivat keskiviikkoiltana jälleen vaudikasta salibandyviihdettä koko rahan edestä. SSV kukisti kolmannessa välierässä kotijoukkueen rankkarikisan jälkeen lukemin 8–7.

SSV eteni finaaleihin voitoin 3–0. Finaaleissa SSV saa vastaansa viime kevään tapaan SPV:n. Pronssiottelussa mittelevät Happee ja Classic.

Mihin ottelu ratkesi?
– Happee iski pelin tasoihin kolmannessa erässä kahdella pikamaalillaan eikä tuon jälkeen kumpikaan joukkue enää onnistunut maalinteossa. Etenkin jatkoajalla pelaaminen oli äärimmäiseen tarkkaavaista, ja molemmat joukkueet karsivat turhat virheet minimiin. Rangaistuslaukauskisassa päärooliin nousi kokemuksen syvä rintaääni Mikael Järven veivatessa pallon kahteen otteeseen Happee-maalin perukoille. Happeen laukojat eivät Joonas Kaasalaista ja Petri Kaukoa lukuunottamatta saaneet toteutettua täysin rentoa ratkaisua kovassa paikassa.

Ottelun hahmo?
– SSV-kapteeni Mikael Järvi nappasi ottelussa sankarin viitan harteilleen. Metsurinakin tunnettu konkari naputti jo varsinaisella peliajalla tehot 1+3 ja raatoi kentällä töitä monen ottelun edestä. Kaiken tämän lisäksi Järvi veivasi vielä rangaistuslaukauskisassa kaksi isoa täysosumaa ratkaisten finaalipaikan joukkueelleen. Järvi upotti nyt siis Happeen. Puolivälierissä Järvi tuikkasi niin ikään ratkaisevan jatkoaikamaalin viidennessä ottelussa Oilersin verkkoon.

Ottelun puheenaihe?
– Trilleriottelun yleisen jännitysmomentin ohella keskustelua herätti maajoukkuevahtien heikohko iltapuhde. Vaikka Henri Toivoniemelle ja Eero Kososelle tarttui ottelun varrella monia hyviäkin koppeja, sattui molemmille veskareista pari sellaista tilannetta, mitkä kaksikko haluaisi varmasti pelata uudelleen.

Keskiviikon toisen välierän tulos:
SPV–Classic 6–5 ja.

Tilastohuomiot:
– Happee: Peter Kotilainen 1+2 ja 17 laukausta, Petri Kauko 0+3, Jami Manninen 17 laukausta ja 1 maali
– SSV: Mikael Järvi 1+3, +4 (ottelun paras lukema) ja 2 upotettua rankkaria, Juho Järvinen 2+0

Linkit:
Ottelun tilastot

Teksti: Ville Hokkanen, Jyväskylä

7 comments

  1. Hirvipaistikshan se meni. ”Tiukka” 3-0 sarja. Juniorit ulos isojen poikien leikeistä.

  2. Näinpä tuo meni. Ei ollut pojista kasvamaan vielä miehiksi. No tiukka finaali tulossa. Ja saisi Speve viedä. Jossei metsuri Järvi ole toista mieltä:D

  3. Ei joo junnut pärjänneet, kävi samalla tavalla, kun spv:lle muutamana kautena, että kokemus vei, mutta sitten spv kasvoi ja voitti vihdoinkin, ehkä happeekin joskus. Ärsyttää tuo järven hehkutus, muuten ollut ihan surkea ja nyt hirveä hehkutus, kun onnistui, no saattaa johtua, etten pidä muutenkaa koko pelaajasta. 😀

  4. Järvi on vanha, hidas, kankea ja puukätinen, mutta teki jotenkin taas munkilla 1+3 ja pari rankkua päälle. Kyllä muakin ärsyttää jos tekee saman vielä finaaleissa.

  5. Ei taida olla taas ihan kartalla kommentoijat täällä. Ei ne maalit ja varsinkaan ratkaisevat sellaiset mene munkilla noissa peleissä. Mites nää taiturit sitten jäätyi rankkareissa?

    Noo,pelaajakollegat arvostaa, katkerat hölmöt aukoo päätään.:)

  6. Tavoittelin sarkasmia tuossa yllä. Joudunhan SPV-fanina elämään metsurinpelossa seuraavat pari viikkoa.