Video: Classic ja Happee näyttävät TV-ottelussa punaista korttia rasismille

Salibandyliigan sunnuntain huippukamppailu pelataan Tampereella, jossa vielä tappioton Classic saa vastaansa Happeen. Ylen televisioimassa ottelussa näytetään punaista korttia rasismille.

Sunnuntaina 17.11. klo 16 Tampere Areenalla pelattava rasisminvastainen kamppailu on laatuaan toinen maailmassa, sillä viime vuonna ensimmäisessä ottelussa kohtasivat samaiset joukkueet. Tänä vuonna joukkueet iskevät jälleen yhteen saman teeman merkeissä.

Sekä Classicin että Happeen pelaajat kantavat käsivarsissaan Respect-nauhoja merkkinä rasisminvastaisuudelle, ja yleisö näyttää rasismille punaista korttia. Ottelulle avajaissanat lausuu Suomen Punaisen Ristin monikulttuurisuustyön kehittäjä Anu Mylläri.

Itse otteluun odotetaan yleisöryntäystä, ja Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola ei yllättyisi loppuunmyydystä katsomosta.

– Tunnelma on varmasti huikea, koko Areena kuohuu sunnuntaina. En ihmettelisi yhtään, mikäli halli olisi loppuunmyyty, Peltola povaa Classicin nettisivuilla.

Alla olevalla ennakkovideolla Classicin ja Happeen pelaajat näyttävät punaista korttia rasismille.

Lue lisää tapahtumasta ja Respect säbä -toiminnasta Classicin sivuilta.

12 comments

  1. Loppuunmyyty??? Eihän sinne kukaan maksa ku lippuja tyrkytetään..loppuunannettu ehkä parempi termi

  2. Tämän ottelun Family hehkuttaa tulevan ”loppúunmyydyksi”. Termi on hivenen harhaanjohtava, sillä kaikille Sisä-Suomen salibandyseuroille on luvattu jokaiselle jäsenelle ilmainen sisäänpääsy. Ottelu voi siis tulla ”ilmaiseksi loppuun jaetuksi”, jos hyvin käy. Ilmaislippuja on siis jaettu tuhansia.

  3. U mad? Hemmetin hienoa että seura on saanu taustat niin hyvään kuntoon, että kaikki halukkaat pääsevät vaikka sitten ilmaiseksi katsomaan mahdollisimman laadukasta säbää.

  4. Sama raha (ja enemmänkin) virtaa seuralle kahvio- ja oheismyynnistä, kuin lipputuloista.

    Se vaan, että Classicin peleissä ei ole spontaania tunnelmaa, vaikka väkeä olisi 10000.
    Ainakin itseäni se kaiuttimista tunkeva melusaaste ja keinotunnelma ( + rumbasambaryhmä ) alkaa jo kyllästyttää ihan täysillä.

  5. Rezillo on tajunnut vähän tästä jutusta, onnee + sponsaajat makselee näitä ilmaislippuja + niitä jaellaan just vaikka tehtailla, suurinosa varmaan koskaan kaynnytkään. Jokunen varmaan tulee uudestaan rahan kanssa. Hämäläiset aina jäykkiä kannustaan….
    ( Mulla kausari taskussa ja itse maksettu)

  6. ”Rezillo on tajunnut vähän tästä jutusta…”

    Tarkoittaako ”vähän” vähän vai vähän? 🙂