Karjalainen: Josban kipparille pitkä jatkosopimus

Perttu Puska keskittyy täysillä tulevaan Josban kauteen. Arkistokuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali
Kuva: Topi Naskali

Perttu Puska on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Joensuun Josban Salibandyliiga-joukkueen kanssa. Asiasta uutisoi sanomalehti Karjalainen verkkosivuillaan.

Josban kapteenina toimivan Puskan jatkosopimus ulottuu aina kevääseen 2017 asti.

– Josbassa voittaminen tuntuu varmasti paremmalta kuin muualla. Olen saanut täällä ison roolin ja haluan olla vaikuttamassa Josban uuteen nousuun, Puska kommentoi Karjalaiselle.

Mainiossa vireessä oleva Puska on Josban paras pistemies. Puskan tehot 15+14=29 oikeuttavat koko sarjan pistepörssissä sijaan 16.

Karjalaisen alkuperäinen uutinen aiheesta.

4 comments

  1. Pääkaupunkiseudun seurat saavat odottaa vuoteen 2017 asti. Kyllä Puska kelpaisi mihin tahansa liigaseuraan, useimpiin jopa selväksi vahvistukseksi. Ruokonen on vaan jostain löytänyt taas rahaa ja Josbassa uskotaan uuteen nousuun.

  2. Hienoa, että vielä löytyy näitä pelaajia, joilla riittää halua ja intoa kehittää omaa kasvattiseuraansa. Kapteeni-Puska näytti jälleen kerran esimerkkiä nuorille pelaajille. Ei aina tarvitse lähteä pääkaupunkiseudulle tullakseen erinomaiseksi pelaajaksi.

  3. Jääminen Joensuuhun liittyy 0% salibandyyn. Ymmärtäkää että kyseessä amatöörilaji ja kyllä siviiliasiat aika pitkälti määrittää missä kukakin asuu ja sitä kautta pelaa.