Salin, Kujala ja Nylund kuukauden pelaajia

Salibandyn joulukuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Kooveen hyökkääjä Eemeli Salin, naisten Salibandyliigassa SB-Pron hyökkääjä Elina Kujala ja Divarissa Porvoon Salibandyseuran hyökkääjä Kevin Nylund.

Eemeli Salin, 23, nousi isoon rooliin kun Koovee voitti joulukuun viidestä ottelustaan kolme ja nousi taistelemaan pudotuspelipaikasta. Oikealta laukovan raamikkaan Salinin tehot viidessä ottelussa olivat yhteensä 10+6, ja suurin ilta osui paikallisotteluun Classicia vastaan. Siinä Eemeli Salin laukoi viisi maalia ja syötti kaksi Kooveen yllättäessä sarjakärjen maalein 13-8.

Elina Kujalan, 26, SB-Pro pelasi naisten Salibandyliigassa joulukuussa vain yhden ottelun, jossa Kujala laukoi kolme maalia nurmijärveläisten riepotellessa Tapanilan Erä III:a maalein 11-2. Kujalan joulukuun pääurakkana olikin Tshekissä pelattu naisten MM-turnaus, jossa hän teki Suomelle kuusi maalia ja syötti yhden matkalla MM-hopeaan. Kujala oli kisoissa Suomen pisteykkönen. Elina Kujala johtaa naisten Salibandyliigan pistepörssiä saldolla 31+17=48 ja SB-Pro sarjaa.

Porvoon Salibandyseuran Kevin Nylundin kuukauden kohokohta oli 9-4-voitto sarjakärki SB Vaasasta hänen laukoessaan joukkueensa maaleista kaksi ja syöttäessään kolme. Kaikkiaan Nylund kirjautti joulukuussa tehot 4+3 kun PSS voitti neljästä ottelustaan kaksi. Koko kaudella Kevin Nylund, 18, on tehnyt 20 maalia ja syöttänyt 19.

Kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat Salibandyliigassa ja naisten Salibandyliigassa maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

4 comments

  1. Nylynd kuukauden pelaaja!!!! Divarin kk. parhaan pelaajan valitsee divarivalmentajat ei mj-valmentajat. Pääkallo vois selvittää miksi Kevin Nylynd ei pelaa junnumaajoukkueessa.