Video: Loviisan Tor-Nokian Krp kaikki maalit – Salmiselta veret seisauttava vaparimaali

Lasse Salmisen (nro 41) lämäri on juuri osunut ylänurkkaan. Kuva: Anne Pohjonen

Lasse Salmisen (nro 41) lämäri on juuri osunut ylänurkkaan. Kuva: Anne Pohjonen
Lasse Salmisen (nro 41) lämäri on juuri osunut ylänurkkaan. Kuva: Anne Pohjonen

Salibandyliigan toiseksi viimeisenä majaileva Loviisan Tor kärsi kolmannen perättäisen tappion, kun Nokian Krp oli lopulta vahvempi lukemin 9-3. Kapealla miehistöllä esiintynyt vierasjoukkue oli selkeästi parempi varsinkin kahdessa viimeisessä erässä.

Krp:n tehokkaimpana esiintyi tuttuun tapaan Henri Johansson taiteillen tehot 2+1 taululle. Ottelussa nähtiin useita komeita osumia, mutta varsinkin voittomaaliksi jäänyt Lasse ”Pöllö” Salmisen hirmulämäri oli vertaansa vailla.

20 comments

 1. Pakko hehkuttaa toistamiseen… Pöllö !! Top 5 maaleihin kaudella, ellei top 3! Siis ne mitä nähnyt.

 2. Hietalan maalihan oli varmaan kauden komein! Pöllö nyt vaan veti silmät kiinni ja Torin miehet mietti, ettei se nyt tuolta enää tee.

 3. Hietalalta todella hieno maali! Pöllöltäkin komea veto, mutta joku muurimies pelkäsi kivasti palloa ja käänsi kroppaa sivuun…

 4. mitä toi veskari-Grönberg touhuaa Pöllön lämärin aikana.
  On pystyssä ensin ja kun veto lähtee niin muurin taakse piiloon.
  Pelkääkö poliisi pahaa palloa?

 5. Uskomattoman surkeasti pelattu Loviisan muurilta tuo tilanne.. Pelikellossa pari sekuntia ja kaverit antavat oikein kunnolla tilaa. Tähän lisättynä vielä yksi muurin pelaajista ei pidä muuria tiiviinä ja kuin kirsikkana kakun päälle Grönberg hyppää muurin taakse piiloon.. Huhhuh..

 6. Nyt loppu spekuloinnit, pöllön kuti lähtee valonnopeudella niin pelikentällä kuin kotonakin. Kauden komein taaki. Chapeau.

 7. Hietalalta kunnon kisutus! Nämä on kurinalaisesta nykysäbästä jäänyt vähemmälle, harmi kyllä. Kauden hienoimpia maaleja ainakin meikäläisen vihkossa.

 8. Samaa mieltä Samin kanssa, Hietalalta oikein kunnon muilutus, joita harvemmin enää näkee. Ja Pöllöltä ihan oikea ratkaisu, jos kellossa on niin vähän aikaa jäljellä. Pitikö se muuri viedä ihan viivalle asti???

 9. Eihän tossa Loviisan muurilla nyt ollut osaa eikä arpaa jos pallo menee pään vierestä kahtasataa.

 10. Nyt täytyy kyllä sanoa että aika aliarvioivaa kommenttia Salmisen maalille, maailmanluokan laukaus aivan yläpeltiin…

 11. Aamukahvit valahti rinnuksille vaparimaalin takia.
  Pöllön maalista kaikki kunnia kaverille itselleen!

  Ei Kosken lähivaparit ole mitään tuon rinnalla. Itsevarma yläpeltiin tulitus, koska näemmä siellä oli pallon mentävä kolo.

 12. Joo muuri kolmeen metriin, niin ykskin pelaaja ois peittäny tuon. Järjetöntä laittaa muuri maalille, kun vapari on kauempaa. Kukas siellä Torilla olikaan valmentajana?

 13. Salmisen lämäri oli yx komeimmista joita olen nähnyt…klo näytti 19.59 joten ”pöllö” ei joutanut enään muutakuin tempasemaan ja siellä se ja kaikki oli haavi auki….”mitä tapahtui ”??????

 14. Piti lisätä tuohon omaan kommenttiin että komein vaparimaali, ja pidä itse pää edessä kun pallo tulee kahtasataa 😀 Kannattaa väistää, tai kääntää pää nyt ainakin 😀

 15. Jos pallo tulee kahtasataa, niin se liikkuu yli 50 metriä sekunnissa, eli aikaa havaitsemiseen ja väistöön jää n. 0,1 sekuntia, joka on pään liikuttamiseen hyvin lyhyt aika. Eli joko oli etukäteen tiedossa/nähtävissä kuka muurissa väistää, tai sitten sattui vaan tuurilla menemään juuri siihen aukkoon, joka aukesi jo ennen pallon liikkumista, ei laukauksen lähdettyä.

 16. Se on ihan sama missä se muuri on jos viime hetkellä väistää palloa.

  Tietysti jos muurilla yrittää peittää vaikka seinää niin eihän sillä sillon niin väliä.