Miehet

Video: Loviisan Tor-Nokian Krp kaikki maalit – Salmiselta veret seisauttava vaparimaali

16.01.
2014
Miehet
Lasse Salmisen (nro 41) lämäri on juuri osunut ylänurkkaan. Kuva: Anne Pohjonen

Lasse Salmisen (nro 41) lämäri on juuri osunut ylänurkkaan. Kuva: Anne Pohjonen

Salibandyliigan toiseksi viimeisenä majaileva Loviisan Tor kärsi kolmannen perättäisen tappion, kun Nokian Krp oli lopulta vahvempi lukemin 9-3. Kapealla miehistöllä esiintynyt vierasjoukkue oli selkeästi parempi varsinkin kahdessa viimeisessä erässä.

Krp:n tehokkaimpana esiintyi tuttuun tapaan Henri Johansson taiteillen tehot 2+1 taululle. Ottelussa nähtiin useita komeita osumia, mutta varsinkin voittomaaliksi jäänyt Lasse ”Pöllö” Salmisen hirmulämäri oli vertaansa vailla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen