NST runnoi Kooveen maan rakoon – katso sunnuntain salibandytulokset

Lappeenrannan NST latoi suuret numerot kotonaan Kooveeta vastaan.

Lappeenrannan NST latoi suuret numerot kotonaan Kooveeta vastaan. Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigassa pelattiin tänään neljä ottelua ja naisten Salibandyliigassa viisi. Miesten puolella taisteltiin play-off-paikoista ja naisissa ratkottiin myös häntäpään sijoituksia.

Lappeenrannassa käytiin viimeisten play-off-paikkojen osalta tärkeä taisto, kun kotijoukkue NST sai vieraakseen Tampereen Kooveen. Koovee oli ottelussa täysi lammas ja NST paketoi tamperelaisvieraansa nätisti nippuun lukemin 12-2(4-1, 4-0, 4-1).

Muiden viimeisistä pudotuspelipaikoista kamppailevien joukkueiden peleissä Josba kärsi kotonaan tappion SSV:lle ja TPS voitti vieraissa Oulun Luistinseuran. Tällä hetkellä kilpa on kiivas, sillä play-off-viivan yläpuolella ovat Tapanilan Erä ja NST 20 pisteellään ja viivan alla TPS ja Josba pisteen perässä. Panosta siis riittää viimeisille kierroksille.

Naisissa pelattiin kohtalaisen yllätyksetön kierros. Mielenkiintoisin taisto käytiin Kajaanin Papasin ja Kaarinan Sheriffsien välillä. Papas voitti lopulta selvin 9-1 (3-0, 3-1, 3-0) -lukemin ja taistelee edelleen suorasta sarjassa säilymisestä. Sheriffeille tappio sen sijaan tiesi pelien jatkumista ensi kaudella Divarissa.