Erä voittoon mahtikirillä, Lastikka latoi seitsemän maalia Steelersille – katso keskiviikon salibandytulokset

Ville Lastikka kuritti Erä Akatemiaa. Kuva: Jari Turunen

Ville Lastikka kuritti Erä Akatemiaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä palasi voittojen tielle kukistamalla Nokian KrP:n lukemin 9-7 miesten Salibandyliigassa. Viime kevään finaaliuusinnassa puolestaan Happee oli Tampereella Classicia etevämpi 5-7.

Nokian KrP siirtyi ajassa 26.35 Antti Naskalin osumalla 1-6-johtoon, ja Erä vaihtoi maaliin Markus Laakson tilalle Teemu Kortelaisen, joka oli ohittamaton aina 58. minuutille asti. Erä kiri peliin mukaan maali kerrallaan, ja kolmannessa erässä se vyöryi lopulta nokialaisten ohi. Nokialle sulaminen oli jo toinen perättäinen, sillä se johti edellisessä ottelussa SPV:ä vastaan 5-1.

Erän paras pistemies oli 1+3 nakutellut Lauri Kapanen, ja Jere Oksanen puolestaan taituroi hattutempun. Nokian ykkönen oli Johannes Jokinen tehoin 1+3.

Kärkikamppailussa Tampereella Classic ja Happee etenivät kaksi erää tasatahtiin, ja vielä ajassa 44.46 Classicin Tommi Ahola tasoitti lukemiksi 4-4. Kaapo Savinaisen, Jami Mannisen ja Juuso Heikkisen maaleilla hirvipaidat karkasivat kuitenkin voittoon, ja Happee jatkaa Salibandyliigan kärkijoukkueena. Paras pistemies oli 35-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt konkari Petri Kauko tehopistein 1+2.

Kolmannessa liigakamppailussa Koovee jatkoi kovaa menoaan kaatamalla Indiansin vieraissa 5-7. Neljännen perättäisen voittonsa ottaneen Kooveen ykköskarju oli 2+2 iskenyt Lassi Ylisiurunen.

Divarin ainoassa ottelussa kaksi edellistä otteluaan murskanumeroin voittanut Erä Akatemia sai nyt puolestaan kylmää kyytiä, kun kärkijoukkue Steelers kävi opettamassa mosalaisia hurjin lukemin 3-15. Käsittämättömässä vireessä oleva Steelersin Ville Lastikka kartutti maalitiliään peräti seitsemällä osumalla.