Keskiviikkona derbypäivä salibandyssä – tarkista ohjelma tästä

Loviisan Tor matkustaa keskiviikkona Porvooseen. Kuva: Jari Turunen

Loviisan Tor matkustaa keskiviikkona Porvooseen. Kuva: Jari Turunen
Loviisan Tor matkustaa keskiviikkona Porvooseen. Kuva: Jari Turunen

Keskiviikkona pelataan useita salibandyn pääsarjojen paikallisvääntöjä. Kattaukseen kuuluu kolme miesten Salibandyliigan taistoa ja yksi miesten Divarin vääntö.

Miesten Salibandyliigassa vanhat viholliset Erä ja SSV ottavat toisistaan mittaa Vantaan Energia Areenalla. Kotijoukkue Erän kausi ei ole lähtenyt kovin vakuuttavasti käyntiin, ja se on tällä hetkellä sarjan sijalla 11 seitsemän pisteen voimin. SSV:n alku on sen sijaan ollut vakuuttava ja kestomenestyjä pitää sarjan kolmatta sijaa Happeen ja SPV:n takana. Ottelu kuuluu Veikkaus-TV:n tarjontaan.

Indians ja Oilers mittelevät Espoon herruudesta Indiansin kotiluolassa Otahallissa. Kummankaan espoolaisjoukkueen alkukausi ei ole sujunut mairittelevasti. Mestarisuosikiksi nostettu Oilers on kerännyt kahdeksassa ottelussa seitsemän pistettä, joka oikeuttaa yhdeksänteen sijaan. Indians on taasen kerännyt ainoastaan viisi pistettä yhtä monessa ottelussa ja on sijalla 12. Molemmat joukkueet kaipaavat siis kipeästi lisäpisteitä.

Salibandyliigan kolmas derby käydään Nokian KrP:n ja Tampereen Classicin välillä Raholassa. Molempien suoritustaso on ailahdellut tähän mennessä. KrP on sarjan 10 seitsemän pisteen turvin ja Classic seitsemäs kahdeksalla pisteellä. Molempien joukkueiden muutaman ottelun voittoputket katkesivat juuri ennen maajoukkuetaukoa. Tässäkin tanssiparissa molemmat kaipaavat voittoja ja suoritusten tasaantumista.

Miesten Divarissa pelataan myös yksi ”derby”, kun Loviisan Tor ja PSS ottavat yhteen Porvoossa. Kymmenien kilometrien välimatkasta huolimatta voidaan puhua molemmille tärkeästä hegemoniakamppailusta. PSS:n kausi on ollut haastava ja se pitää sarjan jumbosijaa yhden voiton keränneenä. Loviisan Tor on kuudentena ja tähän asti se on voittanut sekä hävinnyt vuoron perään. Edellisestä tuli voitto, joten nyt nähdään katkeaako putki vai jatkuuko heiluriliike kuntopuntarissa?

Miesten Salibandyliiga
18:30 Erä-SSV Veikkaus-TV
18:30 Indians-Oilers
18:30 Nokian KrP-Classic

Miesten Divari
18:30 PSS-Loviisan Tor

12 comments

  1. Mikäs idea laittaa kaks erinomaista peliä pääkaupunkiseudulla samalle päivällä? Molemmat olisi ollut mielenkiintoista nähdä.

  2. Näillä yleisömäärillä ei ole mitään merkitystä vaikka pelejä on lähialueilla samaan aikaan. Säbäkatsomon yleisöt ovat niin marginaalisen pieniä. Sellaisia jotka menisivät sekä Indians-Oilers että Erä-SSV peleihin vaikkapa peräkkäisinä päivinä, on vain muutama kymmen. Ja näistä maksavia vielä harvempi. Nämä pääkallossa huutelevat ovat varmasti tuosta marginaaliryhmästä.

  3. Osaako joku sanoa, että miten tuon veikkausTVn lähetyksen saa koko näytölle?

  4. Saa vähän isommaksi kun laittaa yläreunassa olevaa Zoomia pienemmäksi eli 100% -> 50%

  5. On tuolla Vantaalla katsomossa 938 ihmistä. Näin ilmoitti Tapanilan Erän tiedotus twitter tilillään pelin aikana. VeikkausTV:n perusteella heistä suurin osa oli siinä katsomossa missä kamerakin sillä vastapuolella oli noin pari sataa. Olisiko jollain paikan päällä olleella dataa asiasta? Seurojen ilmoitukset nyt on mitä on.

  6. Keskisuomen miehenä naurattaa kun nokian krptä haukutaan näissä kommenteissa 😀 miksi? Hyvin, hyvin säälittäviä kommentteja. Hienosti seura mennyt mielestäni eteenpäin, oli katsojaluvut mitä tahansa.