Koovee yllätti hallitsevan mestarin Kauppien johdolla – katso lauantain salibandytulokset

Koovee yllätti hallitsevan mestarin naisten Salibandyliigassa. Arkistokuva: Esa Takalo

Koovee yllätti hallitsevan mestarin naisten Salibandyliigassa. Arkistokuva: Esa Takalo
Koovee yllätti hallitsevan mestarin naisten Salibandyliigassa. Arkistokuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigassa pelattiin täysi kuuden ottelun kierros lauantaina. Päivän suurimmasta yllätyksestä vastasi Kajaanin Papas, kun se kaatoi Salibandyliigaa johtavan Classicin kotonaan 1–0. Tampereen Koovee puolestaan teki onnistuneen ryöstöretken SB-Pron vieraana.

SB-Pron ja Kooveen välinen ottelu kulki pitkään vierasjohdossa, mutta SB-Pro ei päästänyt vierailijoita missään vaiheessa todelliselle karkumatkalle. Maajoukkueestakin tuttu My Kippilä tasoitti ottelun 6–6:een ajassa 58.46, ja vei ottelun jatkoajalle.

Ratkaisu syntyi, kun jatkoaikaa oli pelattu reilut kaksi minuuttia. Mia Vallenius laukoi Veera Kaupin esityöstä voittomaalin, ja pisteet matkasivat Tampereelle. Veera (0+4) ja Oona (4+0) Kaupin lisäksi maininnan ansaitsee Kooveen maalivahti Noora Laakso, joka venyi pallon tielle peräti 41 kertaa.

SB Welhot tasoitti Divarin sarjataulukkoa voittamalla kotonaan sarjassa toisena olevan M-Teamin. Kuopiolainen kotijoukkue meni kolmannen erän alussa jo 7–3-johtoon Jesper Kauhasen maalilla. M-Team sai vielä hetkellisen kirivaihteen päälle, mutta se ei tällä kertaa riittänyt pisteille asti.

Voitto jäi Welhoille loppulukemin 8–6, ja pisteitä joukkueella on nyt kasassa 14.

Lauantain kotimaiset pääsarjatulokset:

Naisten Salibandyliiga
14:00 SB-Pro–Koovee 6–7
15:00 SB Vantaa–PSS 0–7
17:00 NST–Happee 5–1
17:00 Steelers–M-Team 4–8
17:00 Papas–Classic 1–0
18:30 TPS–Erä III 8–13

Miesten Divari
17:00 LaSB–PSS 11–1
18:00 SB Welhot–M-Team 8–6
18:00 ÅIF–LNM 7–4

9 comments

  1. Pro on kyllä heikko tällä kaudella, hatun nosto jos saavat edes mitalin. Ponnetonta tekemistä ja yritystä puuttuu, taitaa olla kovan luokan mestaruus krapula joka ei tälle kaudelle ehdi hellittää.

  2. Kuule pertsa , se on niin kun joukkueesta lähtee 2-3 kovan tason pelaajaa se heikkenee melkein 50 pros. Ja se koskee ikävä kyllä naisten liigan jokaista joukkuetta. Taso on vaan niin kapea naisissa. Mut nyt sai paju nähdä että pitäs niitä pelaajia löytyä leirille useampia koovestakin , eikä vain tämän pelin perusteella .

  3. Kaupit matkalla mitalliin, ja pistepörssin voittoon. Voipi tulla pistepörssissä kaksoisvoitto, kuten junnusarjoissa jo monena vuotena.

  4. Classic ryyppäsi Kajaanissa Papakselle 1-0 🙂 Taitaa olla hävitään sovinnolla ilta, niin saadaan naissalibandy tasaisemmaksi – hah!

  5. Tasaisia pelejähän kaikki on toitottanut monta vuotta. No nyt niitä tulee. Valitettavasti ainakin pron ja kooveen peli oli huonotasoisin peli mitä olen prolta nähnyt. Tasaisuus on hyvä jos pelin taso ei romahda niinkuin nyt kävi. Kaupit ovat kyllä hyviä ja prolla 1 kenttä mutta valitettavan iso rako on seuraaviin. Ei käy kyllä Pajua kateeksi, monta ihan ok pelaajaa, muutama hyvä ja helvetin iso massa melko kehnoja joista pitää löytää vähiten kehnot…

  6. Jaaha, kyllähän ne joululomarahat piti noidenkin käydä hankkimassa. Hyvä sauma, kun yhdessä yhtaikaa. Pro ei kuitenkaan niin läpinäkyvästi. No loppukausi tuttua hommaa sitten!

  7. Classic pelasi ihan ok pelin, mutta maila puristi ratkaisupaikoissa. Papas taas pelasi todella hyvin ja valmentaja oli löytänyt pienillä muutoksilla hyvät viisikot ja puolustuskuviot. Classic kuormitti tähtiään urakalla, mutta etenkin Alangoilla alkoi käpy palaa. Mussuttivat jatkuvasti, ja se sotki heidän sinällään kovaa yritystään? Valmentajalla oli kova huuto HEI aika moneen paikkaan…. Pöllänen rymisteli lopussa typerän jäähyn ja siihen peli lopullisesti ratkesi. Tuomarit tukivat tähtiä minkä pystyivät, mutta tänään oli onni kotijoukkueen puolella. Ihmettelen täällä kommentoijia, joille ei mikään kelpaa. Halutaan tasaisuutta ja ”huonot joukkueet” pois liigasta. nyt kun keskikastin huonommalle povattu jengi voittaa kärkiporukan, niin pakko on dissata jotenkin. Taitaa olla hasbeen ja/tai wannabe-urheilijat kommentoimassa

  8. Eiköhän tässä kummassakin pelissä ollut ns. takki auki peliin lähtö, jota on vaikea kääntää, kun peli sille linjalle lähtee. Mutta kaikki kunnia voittajille! Ja asenneopetusta liigakärkeen!

  9. Tilastotappio Prolle, mutta eväät eivät riitä tällä kaudella hopeaa pitemmälle.