Erä Akatemia otti toisen murskavoittonsa miesten Divarissa putkeen, kun se jyräsi SBS Wirmon vieraissa perjantaina peräti 0-9. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Viime ottelussa SB Vaasaa 14-4 murjonut Erä Akatemia onnistui laajalla rintamalla, sillä peräti kahdeksan eri pelaajaa onnistui maalinteossa. Ainoa kahden maalin mies oli Riku Holopainen.

5 comments

1. Hyvä Mynämäki! Jäätävää itkua tällä sivustolla tuomareista, twitterissä kommentteja epäurheilijamaisuuksista. Mitäs mieltä olette 0-1 maalin jälkeisestä tilanteesta?

2. Bergmanin erä liigassa ja rastaan akatemia. Molemmat pelaamaan eritavalla tätä lajia. Miten tää on tällätasolla mahdollista? Kuka tota venettä keinuttaa? Ei ihme että erä kyntää liigassa, kun ei edes seuran sisällä saada joukkueita pelaamaan samalla tavalla. Kuka tukee ketäkin? Mites junnut, saako vanhemmat kausimaksuille vastiketta? Vai pelaako sielläkin kaikki miten sattuu? Mutta muista saat sillä hinnalla kollarin, joissain jopa koko kauden. 🙂

3. Naurettavaa huudella jostain pelitavasta 0-9 -voiton jälkeen. Miksi aina pitää kaivamalla kaivaa jotain negatiivista, en ymmärrä.

4. Hyvä valmentaja valitsee pelitavan joukkueen materiaalin ja tason mukaan. Rastaalla divarissa kiistatta taitavin joukkue, joten passiivinen vastahyökkäysten kyttääminen olisi itsemurhaa. Bergmanin materiaali ei ihan samaa tasoa liigan taso huomioiden. Ei voi peluuttaa samalla taktiikalla.

Muutenkin tälläkin kaudella on nähty joukkueita joissa pelaajat on valmentajaa varten, eikä valmentaja pelaajia varten. Tosin ei niillä valmentajilla kylläkään ihan hirveästi todellisia menestymisiä sitten olekaan.

5. Wirmoa vastaan Erä pelasi vastahyökkäystaktiikalla. Käänsi pelin todella nopeasti ja oli tehokas. Eiköhän valmentaja mieti aina vähän myös vastustajaa, kun taktiikkaa laatii. Hyvin tuntui toimivan ainakin perjantaina.