Divarit

Pääkallo.fi takoi ennätyksiä – yli 130 000 kävijää viikossa

29.03.
2016
Divarit
Pääkallo-miehiä fuusiopressissä. Oikealla Jussi Ojala ja vieressä Joel Siltanen. Kuva: Juhani Järvenpää

Pääkallo-miehiä fuusiopressissä. Oikealla Jussi Ojala ja vieressä Joel Siltanen. Kuva: Juhani Järvenpää

Viime viikko 21.–27.3.2016 oli Pääkallo.fi-sivustolla ennätyksellinen. Pääkallo.fi:ssä vieraili viikolla 12 yhteensä 139484 kävijää. Lukema on sivuston uusi ennätys. Eri kävijöitä oli 48491. Sivunäytöissä tuli myös ennätys, sillä niitä kertyi 327893 kappaletta.

Hurjat kävijäluvut taottiin tiskiin muun muassa Salibandyliigan pudotuspelien, EräViikinkien yllättävän fuusion ja huikeiden Divarin finaalien myötä.

Kuumana kävi myös suosittu kommenttiosio, sillä lukijoiden kommentteja tuli saitille viikon aikana 754 kappaletta eli yli sata per päivä. Vilskettä riitti niin ikään Facebookin puolella, jossa Pääkallo.fi tavoitti lähes 200000 ihmistä viikossa. Twitterissä Pääkallo.fi:n tili napsi viikossa yli 140000 näyttökertaa.

Pääkallo-miehet ehtivät moneen paikkaan. Kuvassa toimituspäällikkö Henri Pitkänen (oik.) selostushommissa Happee–TPS-ottelussa.

Pääkallo-miehet ehtivät moneen paikkaan. Kuvassa toimituspäällikkö Henri Pitkänen (oik.) selostushommissa Happee–TPS-ottelussa.

– Tavoitteena on ollut nostaa tasoa joka kausi. Siinä olemme onnistuneet. Ja syksyllähän tulee täyteen jo viisi vuotta Pääkalloa. Siihen eivät varmasti kaikki uskoneet, Pääkallo.fi:n vastaava päätoimittaja Jussi Ojala sanoo ja jatkaa:

– Tälle kaudelle olemme entisestään terävöittäneet ja tiivistäneet toimintamalleja. Yksi tärkeistä muutoksista on ollut Joel Siltasen nostaminen toiseksi päätoimittajaksi. Joel on ottanut loistavasti koppia sisällön liidauksesta. Näin minulta on irronnut aikaa paremmin myös taustojen rakenteluun. Tämä alkaa olla jo sellainen sirkus, ettei kaikkea ehdi millään. Tälläkin hetkellä puskemme juttuja kovaa tahtia ulos, mutta silti toimituksessa on tuskaa, että paljon jää tekemättä. Tekijöiden ydinjoukko on pieni (5–6 miestä), mutta tehokas. Jokaiselle heistä kuuluu älyttömän iso kiitos – toki niin kuuluu myös lukuisille muille avustajille ja toimijoille, jotka ovat auttaneet ja auttavat Pääkalloa.

Pääkallo.fi