Ruotsin mestarin tähtipelaajan kausi mahdollisesti ohi – epäillään pelanneen kuumeisena

Mahdollisesti kuumeisena pelannut Johannes Larsson kuljetettiin neljännen välieräottelun jälkeen sairaalaan tarkkailtavaksi. Kuva: perwiklund.se
Mahdollisesti kuumeisena pelannut Johannes Larsson kuljetettiin neljännen välieräottelun jälkeen sairaalaan tarkkailtavaksi. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superliigan puolustava mestari IBF Falun on kärsinyt paljon loukkaantumisista tänä keväänä. Johannes Skog joutui päättämään uransa ennen pudotuspelien alkua ja Jonas Adriansson sekä Rasmus Enström olleet puolikuntoisia ja pelanneet vain osassa otteluista.

Neljännen Strovreta IBK:ta vastaan pelatun välieräottelun jälkeen joukkueen sairaslista piteni entisestään, kun Johannes Larssonilla ilmeni hengitysvaikeuksia ja hänet vietiin tarkkailtavaksi Uppsalan Yliopistolliseen sairaalaan.

Falunin apulaisvalmentaja Richard Hedlund kommentoi tilannetta Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa:

– Ottelun jälkeen Larssonin hengittäminen oli työlästä, joten kutsuimme paikalle ambulanssin. Mediassa on kerrottu, että Johannes saattoi pelata kuumeisena. Valmennusryhmälle ei ole kantautunut tietoa tästä asiasta – on maalaisjärjellä selvää, että meillä kentälle ei mennä sairaana ja uskon, että näin on kaikissa seuroissa.

Hedlund kommentoi myös poissaoloja yleisemmällä tasolla sekä niiden vaikutusta pudotuspeleissä:

– Tietysti muuttuva kokoonpano aiheuttaa haasteita. Palapelistä puuttuvat palaset luonnollisesti vaikuttavat suoritustasoon näin korkealla tasolla. Meillä on ollut ongelmia maalitilanteiden luomisessa ja olemme päästäneet Storvretan liian helpolla. Seuraavaan otteluun tulemme uudella ilmeellä – sarja on vielä kesken.

Johannes Larsson on kerännyt tämän kevään pudotuspeleissä 11 ottelussa tehot 3+3=6. Hänen kautensa saattaa nyt olla ohi. Storvreta IBK johtaa välieräsarjaa 3-1 ja sarja on ensimmäistä kertaa katkolla keskiviikkoiltana.

Lue myös

Innebandymagazinet: Stjärnan kan missa resten av slutspelet

One comment

  1. Kova äijä, laittaa itseään likoon joukkueensa puolesta jopa kuumeessa ja henkensä uhalla! On valmis kaatumaan ”saappaat” tai siis säbäkengät jalassa omiensa puolesta… (eivais)