EräViikingeiltä yhdistelmäjoukkue miesten Divariin ja A-poikien SM-sarjaan – tässä pelaajat ja valmennus

Tapanilan Erä juhli keväällä A-poikien SM-kultaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Tapanilan Erä juhli keväällä A-poikien SM-kultaa. Kuva: Juhani Järvenpää
Tapanilan Erä juhli keväällä A-poikien SM-kultaa. Kuva: Juhani Järvenpää

Fuusioseura EräViikingit osallistuu alkavalla kaudella A-juniorien SM-sarjaan ja miesten Divariin yhdistelmäjoukkueella. Nyt julkaistussa kokoonpanossa on 29 pelaajaa, mutta EräViikinkien uutisen mukaan tilaa on vielä muutamalle pelaajalle.

Divarissa fuusioseura pelaa vielä toistaiseksi Erä Akatemian nimellä. A:n SM-sarjassa joukkueen nimi on EräViikingit. Lisäksi A:n SM-sarjassa on SSV:n joukkue.

– Joukkueen toiminta pyrkii olemaan mahdollisimman lähellä liigajoukkueen toimintaa. Yritämme luoda mahdollisimman hyvän ympäristön pelaajille kehittyä, olemme hyvä ponnahduslauta liigaan, joukkueen päävalmentaja Tomi Rastas kertoo.

Joukkueessa on viisi aikuisikäistä pelaajaa, jotka pelaavat miesten Divarin peleissä.

– Aikuispelaajat ovat näyttäneet todella hyvää esimerkkiä harjoituksissa ja varmasti ovat isossa roolissa päivittäisessä arjessa. Divaripeleissä tulemme käyttämään myös SSV:n A-junioreiden puolelta pelaajia, joten pelaajat varmasti riittävät kummankin sarjan pyörittämiseen, Rastas kuvailee.

– Todella taitava ja hyvässä fyysisessä kunnossa oleva ryhmä meillä on jalkeilla. Uskon, että monet divarijoukkueet tulevat yllättymään meidän iskukyvystä.

EräViikingit A-juniorit / miesten Divari

Maalivahdit
Kainulainen Santeri
Pulkkinen Sakari
Riipinen Ville

Puolustajat
Laitinen Patrik
Ikonen Teemu
Karhulahti Kaius
Järvinen Perttu
Mikkola Tuomas
Lippojoki Aatu
Savolainen Oskari
Niinikoski Joni
Tekoniemi Matias

Aikuiset:
Koski Aaro
Mäkinen Jussi

Hyökkääjät
Lindholm Joonatan
Majalahti Mika
Luoma Henrik
Jokinen Eetu
Klemetti Kaius
Räsänen Markus
Tölli Elia
Niinikoski Juho
Aarela Ilmari
Nuutinen Antti
Saari Valtteri
Söderström Rasmus

Aikuiset:
Kuitunen Petri
Taipale Sauli
Martikainen Miikka

Päävalmentaja Eräviikingit A/divari
Tomi Rastas

Vastuuvalmentaja Eräviikingit divari
Bengt Lodenius

Valmentaja
Mikael De Anna

Valmentaja
Arno Karkamo

Vastuuvalmentaja Eräviikingit A-jun.
Jonne Lehtimäki

Valmentaja
Sakari Kiiskinen

Maalivahtivalmentaja
Tony Bäcksbacka

Fysiikkavalmentaja
Sami Pesonen

10 comments

 1. Ainakin valmentajien määrä on hyvää liigatasoa. Mahtuisko tonne vielä jenkkifutiksesta tutut puolustuksen ja hyökkäyksen koordinaattorit, ja vaikka parit yli/alivoimavalmentajat? 😀

 2. Tuolla valmennusporukalla pyöritetään jutun mukaan kahta joukkuetta. Eli Oskulle vinkkinä, lyhyellä matikalla valmentajamäärä on 3+3 valmentajaa /joukkue + erikoisvalkut. Käsittääkseni siis ihan normaali valmennusryhmä vai mitä
  Osku?

 3. Eikös noita valmentajia ole kahdeksan. Eli yksi valmentaja/ alle 5 pelaajaa. Vai aletaanko nyt laskea mukaan muitakin valmentajia?

 4. Meneeks tää nyt niin et tänää pelataa eräviikinkiakatemiassa samssa joukkueessa ja huomenna vastakkain A eräeräviikingeissä ja A ssveräviikingeissä. On vähän hassuu

 5. Taisin kirjoittaa että kolme valmentajaa /joukkue. Joukkueita kaksi vai mitä Osku?Ja lisäksi veskarivalmentaja ja fyssavalkku, jotka varmaan yhteisiä. Mutta sinulle ilmeisesti liikaa vai? Yhdellä koutsillako tota settiä pyörittäisit?

 6. Tämähän on suoraan tapanilan erä. Ei yhtään viikinkien pelaaja ringissä. Valmennus tiimissä sentään de Anna.

 7. Kertokaa joku mitä tuollainen lysti maksaa yhdelle junnupelaajalle kun vääntää kahta sarjaa ja huippuvalmentajat on valmentamassa?

 8. Eikös noi kaikki treenaa yhdessä? Vai vetääkö noi 5 aikuista omat treenit? Eli käytännössä tossa 8 valmentajaa yhtä joukkueellista kohdin. Ja kun ottaa huomioon, että ei A-junnujoukkueella ja divarijoukkueella voi olla erilaiset pelitavat ja taktiikat, niin onhan toi naurettavan iso määrä valmentajia. Ja kaikille varmaan vielä maksetaankin jotain.

 9. Rastas puuhaa seurassa monessa muussakin roolissa, esim. edustuksen valmennuksessa. De Anna on lisäkis ssv:n a.-junnujen päävalmentaja. Tony Bäcksbackasen titteli seurassa maalivahtivalmennusvastaava. Eli käytännössä ei ole 8 valmentajaa vain yhdelle joukkueelle…