Liigat

Video: Hurjan näköinen polvitaklaus liigassa – nuori tähtihyökkääjä selvisi ilman jäähyä

06.01.
2017
Liigat
LASBin Rasmus Kainulainen syyllistyi pahalta näyttäneeseen polvitaklaukseen perjantaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

LASBin Rasmus Kainulainen syyllistyi pahalta näyttäneeseen polvitaklaukseen perjantaina. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliigan ottelussa Oilers–LASB nähtiin perjantai-iltana pahannäköinen tilanne. LASBia edustava nuori tähtihyökkääjä Rasmus Kainulainen ojensi polvensa Oilersin Sylvester Raikamon juoksulinjalle. Tilanteesta ei tuomittu Kainulaiselle rangaistusta.

Kainulainen pääsi karkaamaan ensimmäisen erässä puolittaiseen läpiajoon. Takaa karvannut Raikamo sai kuitenkin pelattua nuorukaiselta pallon pois, ja tuomari nosti käden pystyyn siirretyn rangaistuksen merkiksi.

Pelin edelleen ollessa käynnissä Raikamo lähti juoksemaan kulmaa kohti hakemaan palloa. Alla olevasta videosta näkee, kun Kainulainen ojentaa polvensa Raikamon eteen, minkä seurauksena molemmat kaatuvat kentän pintaan.

LASBin Kainulainen ei saanut tilanteesta jäähyä, ja ottelua jatkettiin tuomarin aiemmin tuomitsemalla vierasjoukkueen rangaistuslaukauksella, josta LASB iski 2–1-kavennusosuman. Raikamo pystyi jatkamaan ottelua hetken hengähdystauon jälkeen.

Oilers lisäsi kaasua pelin edetessä ja voitti ottelun lopulta maalein 9–4. Kolme pistettä iskeneet Raikamo (2+1) ja Santeri Lindfors (1+2) olivat illan tehokkaimpia. Myös loukkaantumisten jälkeen paluun kentille tehnyt Oscar Hänninen osui kerran LASBin maaliverkkoon.

Videomateriaali on ISTV:llä näytettävästä ottelusta.

Lue myös:
SB-Prolle kahdeksas perättäinen voitto – katso perjantain salibandytulokset

Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen