Video: Indians pyöritteli Happeen kumoon – hattutempun naulannut Iiskola pörssikärkeen

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Jyväskylän Happee ja Westend Indians mittasivat toisiaan lauantaina miesten liigan merkeissä Jyväskylässä. Indians aiheutti Happeelle kauden avaustappion ja haki monien yllätykseksi vieraspisteet maalein 8-5.

Hienoja osumia tehtailleiden espoolaisten tehopelaajia olivat kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Mikael Sievänen (2+2) sekä hattutempun iskeneet puolustaja Santeri Toropainen ja hyökkääjä Heikki Iiskola. Iiskola nousi samalla koko sarjan pistepörssin kärkeen tehoilla 8+6.

Happeen Petri Kauko sekä Jami Manninen tehtailivat pisteet 1+1 ja toiseksi mainittu on sarjan pörssikakkosena tehoin 5+9. Happeen komeimmasta osumasta vastasi puolustaja Jaska Kunelius, jonka laukaus upposi täysin vierasjoukkueen maalin yläkulmaan.

Happee on tällä hetkellä miesten liigan kakkostilalla. Indians katkaisi voitolla kahden pelin tappioputken ja on nyt taulukon seitsemäntenä.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Asiantunteva yleisö pelin jälkeen huutelee tuomarille. Aivan kuin kolmen maalin tappio olisi jotenkin tuomareiden aiheuttama. #kasetti

  2. Tuomarit vihelsivät mielestäni ihan ok, mutta jäähyjen viheltämisessä mentiin pari kertaa metsään. Ukkosen saama jäähy oli heppoisin perustein annettu, kuten myös huudosta tullut jäähy Kouvoselle. Lisäksi Summaselle olisi pitänyt antaa sanktiota hänen tekemästään kuolevasta joutsenesta ja sen jälkeisestä naureskelusta. Indians pelasi kyllä terävästi ja Happee taas heikosti, eikä ottelu todellakaan kaatunut tuomarien työskentelyyn edellä mainituista seikoista huolimatta.

  3. Noin yleisesti ottaen Happeen takaiskumaaleissa toinen pakki laukkasi jostain kaukaa katsomaan verkossa lojuvaa pelivälinettä. Viimeisessä sen teki koko ketju :). Eipä noita tuomareita noiden hidastusten perusteella voi kauheasti mollata; jäikö jotain viheltämättä, on sitten toinen asia. Keltainen taisi käyttää paikkansa isolla prosentilla.