Video: OLS yllätti EräViikingit Vantaalla – kovavireinen Parviainen ratkaisijana

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

EräViikingit ja OLS mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigan ja Suomen Cupin saralla. OLS järjesti yhden alkukauden kovimmista yllätyksistä ja haki vierasvoiton Vantaalta maalein 5-4.

Vieraiden sankariksi nousi Valtteri Parviainen, joka iski voittomaalin ajassa 57.45. Kahdesti maalannut Parviainen on iskenyt alkukaudesta jo 10 (10+2) maalia ja on äitynyt hyvään syysvireeseen. Antti Nieminen tarjoili pelissä kolme maalisyöttöä. ErVin puolelta Miko Kailiala tehtaili pisteet 2+1 ja Marko Juselius komppasi puolustajan paikalta tehoin 1+2.

OLS jatkaa voiton myötä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle. Salibandyliigassa joukkue on sijalla 12. Vuoden 2017 Suomen Cupin voittanut ErVi vaeltaa tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkue on sarjataulukossa sijalla 10.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

6 comments

  1. Kyllähän pilli oli aika höllässä tässä pelissä mutta kyllähän ErVin pelaajat antoivat dumareille mahdollisuuden penaltyjä viheltää. Kukkolan focus tuntuu olevan melkolailla väärissä asioissa. Seurafuusion hyödyt poltettiin vuodessa ja nyt ollaan palattu tasapaksuun Eräilyyn

  2. Kukkola oli kyllä tosiaan taas niin Kukkola. Kukkola, Oilerssin Kaartinen ja TPS:n Lauri Stenfors on kyllä erikoisia pelaajia. Kavereille tuntuu olevan olennaisinta pelata jotenkin muka-ärsyttävää salibandyä, jossa pelataan hitaasti ja ikäänkuin vastustajaa kiusaten. Sen síjaan, että käyttäisivät omia vahvuuksiaan, Kukkola pelinopeutta, Kaartinen pehmeitä käsiään ja Stenfors fyysisyttään, keskittyvät reippaasti yli puolet ajasta jollain tasolla keskenkasvuiseen ärsyttämisen yrittämiseen. Jota eilen OLS käytti suruilematta hyväksi EV:tä ja LASB tänään Oilersia vastaan. Nuoret, vauhdikkaat kaverit ku ei jaksa provosoitua…

    EV:ssä käy kyllä sääliksi esim. Kailialaa, kiva varmaan raataa tolla tavalla, ku ketjua ja koko porukkaa kaptenoi keskenkasvuinen kaveri, jolla ei näytä olevan edes voitontahto ykkösenä mielessä.

  3. Ihan liikaa turhia jäähyjä, Kukkolan huutele jäähy kruunu. Vetoja on, mutta maalia kohti ehkä 30%. Vahingon ilolta välttyttiin vain koska niin moni muukin suosikki tipahti, etenkin Esportin poikien tippuminen vaikutti paljon. Ervin nuorisolla meneillään oppivuosi, toivon että oppia tulee edes yhdestä plaijarisarjasta.

  4. Tarttis Kailialan vetää niitä haalareita päälle, että saataisiin nämä tasoerot kuriin?

  5. Seurattu. Tai siis ei. Ei taida kyseisestä herrasta olla homma kiinni. Niinku tossa ylempänä jo kirjoitettu. Mutta nää on näitä.

  6. Taisi olla Juselius joka paineli 1+2 puolustajan paikalta, ei Lax