Happeen maajoukkuepuolustaja jatkaa uraansa Sveitsin mestarin riveissä

Puolustaja Jonne Junkkarinen (valkoisissa) pelasi lauantaina toistaiseksi viimeisen pelinsä Happeen paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustaja Jonne Junkkarinen (valkoisissa) pelasi lauantaina toistaiseksi viimeisen pelinsä Happeen paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustaja Jonne Junkkarinen, 27, pelaa ensi kaudella Sveitsin liigan Floorball Könizissä. Köniz voitti viikonloppuna Sveitsin mestaruuden kaatamalla Wiler-Ersigenin finaalissa.

Junkkarinen on pelannut koko kaudella 2010-11 käynnistyneen liigauransa Happeessa.

– Äärettömän vaikea päätös jättää rakkaat kaverit, seura sekä fanit hetkeksi taakse ja suunnata ison muutoksen äärelle. Nyt saan kuitenkin ison mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja ihmisenä paremmaksi, kun hyvin hoidettu seura ja tuttu valmentaja antavat avaimet omiin käsiini. Haluan vielä erikseen kiittää Suomen parhaita faneja ja kertoa, että kyllä me vielä hirviteatterissa tapaamme, Junkkarinen kertoi Happeen sivuilla.

Könizin ensi kauden päävalmentajana toimii Jyri Korsman, joka on Junkkariselle tuttu valmentajan Jyväskylän vuosilta. Junkkarinen on pelannut Happeen kanssa yhteensä 242 ottelua runkosarjassa ja pudotuspeleissä tehoin 43+89=131.

Salibandyliigassa Junkkarinen on päässyt juhlimaan yhtä kultamitalia, kahta hopeamitalia ja yhtä pronssia. Junkkarinen on myös maajoukkueen vakipelaaja ja on pelannut 41 maaottelua. Puolustaja juhli maailmanmestaruutta joulukuussa 2016.

Happeen uutinen

13 comments

  1. Tällä kaudella selkeästi salibandyliigan kolmen parhaan puolustajan joukossa. Todella taitava ja rahkeita mihin vaan. Junkkarinen tulee luultavasti dominoimaan Sveitsissä

  2. Kyllä Happee tyhjenee pahaa vauhtia tällä hetkellä. Aivan avainpelaajia poistunut jo kolme.

  3. Tsemppiä Jonnelle, ukolla riittää varmasti!! Saattaa Hirville tulla haastava kausi jos tätä tahtia lähtee pelaajia.

  4. Happeen touhu ollut taloudellista rämpimistä jo monta vuotta. Vaikka urheilullista menestystä on tullut, jopa toiminnan jatkaminen on ollut vaakalaudalla viime vuosina. Nyt oon jo varmaa, että näitä pelaajamenetyksiä ei A-junioreilla paikata ja uusiin huippuvahvistuksiin ei ole varaa, joten Happee tulee tippumaan kärkijoukoista.

  5. On se kyllä sinällään ihme että talous ei ole elpynyt sitten millään, vaikka katsojia käy enemmän kuin liigassa keskimäärin. Sponssejakin lienee ja oheismyyntiäkin. Kunnallinen halli, ei kai se miljoonia maksa, ja bussit lienee edullisimman tarjouksen mukaan. Lisäksi pelaajille ei ilmeisesti juuri mitään ole maksettu. Siispä mikä tässä mättää?? Mihin ne rahat häviää? Takavuosien velkoihin?

  6. Jos velkoja on ollut suuri määrä, niin niistä kunnialla selviäminen on varsin kallista puuhaa.

    Voi olla, että Happee maksaa nyt menneiden vuosien surkeasta taloudenhoidosta kovaa hintaa.

  7. Onneks junnujen isien taskuista voi kaivaa aina, niin ne on ennenkin ratkottu Happeen talousvaikeudet.

  8. Isien taskuille sitten, jos on hyvä malli! Ukkonen ainakin kovalla rahalla, ja vaikka Kajoksinen, kun ei mahdu ees pelaa. Kotilaisia ei kai saa ees kovalla rahalla.