Video: Divarin kovin tuuletteja SPV:n riveihin – alakerran luutija jatkaa joukkueessa

Henri Urmas jatkaa SPV:ssä. Kuva: Juha Käenmäki

Henri Urmas jatkaa SPV:ssä. Kuva: Juha Käenmäki

SPV julkaisi menneellä viikolla uuden pelaajasopimuksen ja yhden jatkosopimuksen. Uutena pelaajana ryhmään kiinnitettiin Nurmon Jymyn puolustaja Ville Rynnäs.

Rynnäs, 32, on pelannut yhteensä 184 Divarin runkosarjan ja pudotuspelien ottelua Sbandyssa, Karhuissa, Blue Foxissa ja Jymyssä. Pelaamissaan otteluissa pisteet 35+50 iskenyt Rynnäs on tullut tunnetuksi erityisesti riehakkaista tuuletuksistaan.

Jatkosopimuksen tehnyt pelaaja on myös puolustaja, sillä alakerran luottomies Henri Urmas, 28, jatkaa seinäjokelaisten paidassa. Urmas on pelannut SPV:n riveissä yhteensä 266 runkosarjan ja pudotuspelien ottelua. Tehopisteitä on syntynyt 40+39 ja Urmas on saavuttanut pohjalaisten paidassa kolme SM-kultaa, ja kaksi SM-pronssia.

Rynnäksen esittelyvideo:

Urmaksen video:

21 comments

  1. Urmas hyvä, mut Rynnäs?!? Mitä annettavaa? Pallollisesti varsin heikko. Kaukana on peliveljien kulta-ajat!

  2. Tuskin mitään yv-roolia tms on kaavailtukaan. Ringinleventäjä ettei tämän kauden ongelmat toistu. Tietysti voisi kysyä miksei joku junnu. Ehkäpä niistäkin kohta kuullaan.

  3. Onhan tämä Rynnäksen sopimus vitsi? 32 v. pelaaja, joka ei edes Divarissa tuonut joukkueelleen lisäarvoa. Lähinnä myötähäpeää sen yhden kerran, kun maalinteossa kauden aikana onnistui.

    Jos siellä pakistossa on jo Veikkola, Holopainen, Mustonen, Urmas, Karjala niin mihin tällaisia turisteja tarvitaan? Ja vissiin joku kovanluokan paluumuuttajakin vielä tulossa. Parempi vissiin ottaa niitä ringinleventäjiä muualta kuin omasta tuotannosta. Ehkäpä ongelma on siinä että ne omat junnut osaa pelata jo vähän pallollakin, ja sitähän ei SPV:ssä arvosteta.

  4. Nyt taitaa olla veikkola, mustonen, urmas, karjala ja rynnäs. Samaa mieltä siitä, että modernimpaa pelaajaa vois tuoda sisään mutta kuka a-ikäisistä voisi jo pelata liigassa? Juuri maajoukkueeseen valitut 00/01 kaverit pitäisi ehdottomasti ottaa rinkiin.

  5. ”Onhan tämä Rynnäksen sopimus vitsi? 32 v. pelaaja, joka ei edes Divarissa tuonut joukkueelleen lisäarvoa.”

    Nyt on kyllä niin paksua tekstiä että ilmeisesti nimimerkki Lakeus ei tiedä mitään Nurmon Jymystä joukkueena tai Rynnäksestä pelaajana. Rynnäs oli joukkueensa varakapteeni, pelasi nurmon ykköskentässä Eetu Sariolan kanssa koko kauden ja oli +- tilastossa kakkonen joukkueessaan. Fyysiikka miehellä on jo liigavaatimuksissa, mutta jännä nähdä kuinka sopeutuu nopeampaan pelitempoon.

  6. Siis ei mitään lisäarvoa spevelle, +- tilastokin +10, eihän se ole mitään divarin tilasto kärkiin verrattuna. Herätys Koponen, tai kausikortti jää väliin.

  7. No sehän on hieno juttu että on hyvä kunto, Koponenhan arvostaa näitä cooperin juoksijoita ja tunnollisia himotreenaajia. Eikai sitä mail kädessä mitään tarvitse osata, kuten veljenpoika-Koponen. Toivotaan että ensi kaudella Rynnäs-Karjala on pakkipari, sexy floorball.

    Täysin käsittämätöntä että omien junioreiden edes se penkkipaikka annetaan tällaisille varmasti mukaville jätkille, tunnollisille treenaajille. Kun se ei riitä!

    Veikkola, Holopainen, Hakonen, Kukko, Karjala ja Urmas taitavat olla onneksi pelaavat puolustajat. Mustonen ei jatka, ja Autio voi pelata pakkia. Eli aina tärkeä kahdeksas puolustaja hankittiin.

  8. Koponen on ottanut junnuja rinkiin mutta sitten vasta kun näkee että fysiikka ja taso riittää, esimerkkeinä Autio, Peltoarvo olivat ennen ja tällä kaudella Keskinen.. Ei vaan lakeuksilla oo yhden yhtä junnua tällä hetkellä jolla riittäis pää tai fysiikka edes harjoitusrinkiin. Parempi antaa siis kasvaa vielä.. Hyvä signaus koposelta ottaa rynnäs testiin.. Kovaa vääntää ja haluaa voittaa, vielä fysiikkaa lisää niin voi osoittautua yllättävän hyväksi pelaajaksi. Jymyssä on kyllä näitä taitaviakin kavereita joista piti joskus tulla jotain, mutta ei kiinnosta olla urheilijoita, niin pelatkoon siellä divarissa. Huippu-urheilussa tarvitaan asennetta ja tahtoa. Jos on tahtoa niin voi myös oppia.

  9. Yleensä kun pyytää nimeämään junnuja joiden pelipaikka viedään, ei niitä nimiä sitten kuitenkaan mainita..

  10. Eihän siellä penkillä kehity.olis pitänyt ajaa sisään näitä entisiä a junnujen sm sarjassa hyvin pelanneita omia junnuja.edes selvissä peleissä peliaikaa heille.mutku samat kentällä vaikka 10-1 johdetaan.muilla liigaseuroille heitä piisas ringissä.

  11. Sen takiahan siellä on Nurmo farmina, että sen kautta voi nuoret ponnistaa liigaan. Ihan valtava arvostus siitä, että perheellinen 32v ukko on varustettu niin isolla palolla pelaamista kohtaan, että lähtee tekemään liigadebyyttiä. Ikävää myös jos joku on niin ahdasmielinen, että kokee myötähäpeää kun joskus harvoin löytyy vähän persoonaakin tähän muuten kovin harmaaseen lajiin. Go Rautanenä-Rynnäs!

  12. Olen odottanut tätä jo porin vuosista! Cama ville näytä niille!!

  13. Alle 20-vuotiaana seuratasolla lopetin ja 24-vuotiaana kokonaan pelaamisen kaveriporukassa. Kyllä seuraavaksi kaudeksi kyseltiin pelaamaan kipinä vain loppui. 13 vuotta nyt tulee noista ajoista. Siihen nähden tuo 32-vuotias jo iäkäs pelaaja jos omia kokemuksia vertaa.

  14. Ei ketään kiinnosta jonkun ex-alasarjajyrän lopettamiset 24-vuotiaana.

  15. Sen verran pahoitin mieleni, että jätin superfinaalin väliin. Eli ei minuakaan tuo kiinnostanut.

  16. Ei tallaisia superfinaaleja enää kiitos.junnut kehiin ja anssi päävalmentajaksi.koponen voi täytellä juomapulloja sekä keskittyä kahvinkeittoon.

  17. Minullakin pelaajataustaa niin markkinointia tehdään tapahtumiin minullekin. Fiilispohjalla näitä päätöksiä tehdään.