Maajoukkueet

KalloCast: Syynissä paljon keskustelua herättäneet sääntömuutokset: ”On hyvä muistaa mikä on tämän kaiken taustalla”

25.10.
2018
Maajoukkueet

Kesän 2017 World Games-turnauksessa salibandya pelattiin 3x 15 minuutin peliajalla ja joukkuekoot olivat normaalia pienempiä. Kuva: IFF

KalloCastin kauden kakkososiossa otetaan kantaa viime aikojen kuumaan perunaan eli IFF:n jäsenmailleen tekemään kyselyyn, jonka perusteella otteluiden peliaikaa olisi muuttumassa muotoon 3 x 15 minuuttia, ja joukkueiden kokoonpano kavennettaisiin muotoon 15+3 ensijaisesti arvokisoissa, mutta osa maista oli valmis ulottamaan muutokset kansallisiin sarjoihin.

Pääkallo.fi:n Joel Siltanen ja Toni ”Ylijohtava” Lötjönen keskustelevat aiheista noin tunnin ajan. Keskustelussa keskitytään muun muassa muutosten mahdollisiin vaikutuksiin lajin luonteen suhteen, salibandyn tulevaisuuteen ja erityisesti olympiakisoihin, jotka kummittelevat muutosehdotelmien taustella.

Huom. Podcast äänitettiin torstaiaamuna ja torstaipäivällä Ruotsin Salibandyliitto kertoi julkisesti, että se ei ole lähtökohtaisesti tukemassa peliajan muutosta tai joukkuekoon kaventamista sarjatasolla. Tämä poikkesi IFF:n kyselyyn jätetystä vastauksesta.

Podcast löytyy tällä hetkellä Soundcloudista, mutta lisätään myöhemmin myös iTunesiin.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen