Kooste: Tyly yliajo Divarissa – kärkiryhmä kärsi 8-0-tappion Vantaalla

Tiikerit on noussut Divarissa jo pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kuva: Juahni Järvenpää

Miesten Divarissa nähtiin sunnuntaina melkoinen yllätystulos. Tikkurilan Tiikerit höykytti kotikentällään sarjakakkosena olevaa FBC Turkua peräti lukemin 8-0.

Kahden ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasainen ja kotijoukkue johti peliä 2-0. Kolmoserän alkuun Tiikerit iski kaksi nopeaa maalia ja meni lopulta menojaan.

Vantaalaisten tehopelaajia olivat Joakim Lund (3+1) ja Tomi Palin (1+2). Mikko Sjöholm torjui 15 kertaa nollapelinsä pitimiksi. Tiikereillä on meneillään hyvä vaihe ja joukkue on noussut neljän perättäisen voiton myötä kahdeksanneksi.

FBC Turun vuosi 2019 on sujunut mollivoittoisesti, sillä viisi ensimmäistä sarjapeliä ovat tuoneet vain yhden voiton. Joukkue oli pelaamatta liigapelejä koko joulukuun ja jäi marraskuussa tauolle yhdeksän pelin voittoputkessa. Nyt joukkue on Divarin kakkosena.