Koosteet: Oona Kauppi, Nordlund ja Karjalainen maalien makuun Ruotsin pudotuspeleissä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan naisten pudotuspelit käynnistyivät torstaina puolivälierien merkeissä.

Runkosarjan voittanut IKSU kaatoi Dalenin kotikentällään maalein 4-2. Oona Kauppi maalasi ottelussa kertaalleen vieraiden verkkoon, ja runkosarjan pörssikärki Veera Kauppi jäi tällä kertaa pisteittä. KAIS Mora sen sijaan kaatoi Jönköpingisin kotonaan maalein 5-4 jatkoajan jälkeen. Moran My Kippilä jäi ottelussa tehopisteittä.

Milla Nordlundin edustama Endre aloitti pudotuspelit voitolla vahvan kolmannen erän turvin. Nordlund itse maalasi kertaalleen päätöserässä, kun joukkue voitti 7-6 Täbyn. Mia Karjalaisen ja Laura Mannisen Pixbo hävisi ensimmäisen pelinsä Rönnbylle luvuin 5-3. Karjalainen maalasi kertaalleen, ja Manninen toimi osuman syöttäjänä. Tuosta ottelusta ei ole tarjolla koostetta, mutta kolmesta muusta kamppailusta on.

IKSU-Dalen:

KAIS Mora-Jönköping:

Täby-Endre: