Viraalihitti: Ruotsalaistuomari näytti korostavan huvittavasti kaatumistaan – katso video tilanteesta

Kuva: kuvakaappaus videosta

Kuva: kuvakaappaus videosta

Keskiviikkona pelatussa Falun-Pixbo-pelissä ei jäänyt voittajasta epäselvyyksiä, sillä Falun oli etevämpi maalein 8-3. Otsikossa viitattu tilanne löytyy erillisenä klippinä jutusta.

Falunin onnistujat olivat varsin tuttuja nimiä, sillä Alexander Galante Carlström maalasi kolmesti ja Emil Johansson syötti kolme maalia. Kyseessä oli vasta puolivälieräsarjan ensimmäinen peli ja välieriin pääsy vaatii neljä voittoa.

Erotuomarin tilanne on saanut viraalinäkyvyyttä varsinkin sen vuoksi, että tilanne näyttää huvittavalta. Tilanteessa huvituksen kohteeksi joutunut Andreas Svensson vakuutteli kuitenkin Aftonbladetille, että ei filmannut tilanteessa.

Tuomarin tilanne:

Maalikooste: