Ulkomaat

Kauppien ensi kauden seura auki – ”Tilanne on tällä hetkellä muuttumaton”

26.06.
2019

Superliigan pistepörssin viime kaudella voittaneen Veera Kaupin sopimustilanne on tällä hetkellä avoinna. Kuva: perwiklund.se

Ruotsalaisen naissalibandyn huippujoukkueen IKSU:n viime kausi päättyi lopulta pettymykseen Superliigan välierissä. Nimekäs ryhmä oli suorastaan ylivoimainen runkosarjassa, mutta kauden kovimmalla hetkellä joukkue alisuoritti.

Innebandymagazinetin Plus-versiossa seuran urheilutoimenjohtaja Jocke Sjöström kommentoi ensi kauden joukkueen tilannetta hankintojen sekä muiden seikkojen osalta viime viikolla.

Haastattelussa kysyttiin myös Kaupin siskosten Oonan ja Veeran tilannetta. Sisarukset tekivät vuosi sitten vuoden sopimukset seuran kanssa ja osoittivat debyyttikaudellaan olevansa sarja ehdotonta eliittiä. Vastaus oli melko avoin kokonaisuuden osalta.

– Meillä on tapaaminen myöhemmin tänään. Veera Kauppi on täällä edelleen, mutta Oona ja heidän isänsä osallistuvat puhelimen välityksellä. Tilanne on tällä hetkellä muuttumaton, mutta he haluaisivat jatkaa meillä, ja me haluaisimme tietysti pitää heidät.

– Ratkaisu on kuitenkin riippuvainen siitä minkälaiseen lopputulokseen pääsemme töiden suhteen. Meillä on tarjolla kaksi vaihtoehtoa joihin heidän pitäisi ottaa tänään kantaa. Sitten meillä on vielä kolmas vaihtoehto, jonka eteen olemme tehneet kovasti töitä, joka on ehkä paras vaihtoehto, mutta ”se ei ole juurtunut maahan vielä”.

Sjöström sanoi myös, että ei osaa sanoa kauanko tilannetta voidaan vielä vatvoa. Hänen mukaansa molemmat osapuolet rupeavat olemaan sietokyvyn rajoilla sopimustilanteen suhteen.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen