Suomalainen maajoukkuepuolustaja jatkaa Ruotsissa – ”Salibandysydän on tällä hetkellä isompi”

Pixbon luottopuolustaja Laura Manninen jatkaa seurassa. Kuva: perwiklund.se

Puolustaja Laura Manninen, 25, jatkaa peliuraansa Ruotsin Superliigan Pixbo Wallenstamissa. Manninen on edustanut seuraa vuodesta 2014 alkaen.

Manninen on pelannut Ruotsissa 163 ottelua Pixbon paidassa (19+27). Puolustaja sanoi tiedotteessa, että vaihtoehtoina olivat jatkosopimus tai paluu Suomeen.

– Tämä ei ollut helppo ratkaisu. Olen ollut poissa rakkaiteni läheisyydestä jo viiden vuoden ajan, mutta salibandysydän on tällä hetkellä isompi ja siksi päätin jäädä, Manninen kommentoi seuran tiedotteessa.

Manninen pelasi Suomessa viimeksi kaudella 2013-14 ja juhli sen kauden päätteeksi Suomen mestaruutta SB-Pron paidassa. Suomen liigassa otteluita on kertynyt 136 ja niissä tehopisteet 23+35. Manninen on edustanut Suomea MM-kisoissa vuosina 2013 ja 2017, joten palkintokaapista löytyy kaksi MM-hopeaa. Hän on pelannut 65 maaottelua.