Kolme kertaa maailman parhaaksi valittu ruotsalaispelaaja aikoo päättää uransa kauden jälkeen

Anna Wijkin ura vaikuttaisi päättyvän ensi keväänä. Kuva: perwiklund.se

Ruotsalaispelaaja Anna Wijk, 28, aikoo päättää menestyksekkään salibandyuransa tulevan kauden jälkeen, kertoo ruotsalaislehti Expressen.

KAIS Moraa viime vuodet edustanut Wijk aikoo pelata viimeisen kautensa samassa seurassa. Siirto uuteen joukkueeseen ei ollut kuitenkaan kaukana, sillä hyökkääjä on jo ostanut puolisonsa kanssa uuden asunnon Tukholmasta.

Hyökkääjä on pelannut harvaisen menestyksekkään uran, ja hänet valittiin maailman parhaaksi pelaajaksi kolme kertaa peräkkäin vuosina 2014-16. Ruotsin paidassa Wijk on juhlinut viittä perättäistä maailmanmestaruutta ja taituri nähdään ilmoituksen perusteella myös joulukuun Sveitsin MM-kisoissa.

– Kyllä tämä on viimeinen kausi. Olen aiemminkin tuntenut samoin, joten ei voi koskaan sanoa ”ei koskaan”. Mutta nyt muutan Tukholmaan, joten tuleva kausi tuntuu todella viimeiseltä, Wijk kommentoi lehdelle lopettamispäätöstä.