Podcastit

Profeetat: Syynissä junioreiden karsinnat – ”Tää antaa pienen mahdollisuuden jopa kikkailla”

22.08.
2019
Podcastit

Profeetat Jari Nissinen (vas.) ja Tommi Manninen jakavat jatkossa salibandyviisauttaan Profeetat-ohjelmassa.

Pääkallo.fi:n uusi podcast-ohjelma Profeetat aloittaa maallisen taivalluksensa tällä päivämäärällä. Ohjelma keskittyy erityisesti juniorisalibandyyn ja ilmiöihin sen ympärillä.

Podcastin isäntinä toimivat Tommi Manninen sekä Jari ”Jabba” Nissinen, jotka toimivat viime kaudella Gamesaverin Vilttiketju-ohjelman vetäjinä. Ensimmäisessä jaksossa fokus on tulevana viikonloppuna pelattavissa junioreiden SM-karsinnoissa. Kaksikko ruotii muun muassa viime kaudelle lanseerattua systeemiä, jossa osa joukkueista saa paikan suoraan toiselle karsintakierrokselle.

Viime kaudella Pääkallo.fi:n ainoa oma podcast oli KalloCast, mutta tulevalla kaudella kaikki tuotetut podcastit löytyvät ”Pääkallon podcastit” -nimikkeen alta (sieltä löydät myös edelleen vanhat KalloCastit). Muista tulevista uusista podcasteista kerrotaan lisää myöhemmin, ja KalloCast tulee jatkamaan omana ohjelmanaan.

Uutuutena voi pitää myös sitä, että Pääkallon podcastit -tili löytyy nyt myös Spotifysta ja saat sen helposti seurantaan täältä. Muita jakelukanavia Soundcloudin lisäksi ovat edelleen Acast ja Itunes.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen