Podcastit

KalloCast: Olosuhdepohdintaa, lajin nuoruus ja julkinen pahoittelu: ”Ollaanko me samalla hiekkalaatikolla vaipat jalassa kuin nämä muut lajit?”

25.09.
2019
Podcastit

Welhojen positiivinen kauden avaus sai positiivista huomiota liigakatsauksessa. Kuva: Esa Jokinen

KalloCastin jakso numero 28 julkaistaan uudenlaisella formaatilla. Jakso on jaoteltu uudella tavalla, ja myös äänimaailmaa on kohennettu.

Ensimmäisessä erässä keskustellaan eritoten ajankohtaisista aiheista. Mukana on liigakatsaus miesten Salibandyliigan ensimmäiseltä kierrokselta. Ensimmäistä kertaa jaksossa esitellään myös uusi ohjelmanumero Veteläinen ja Karvonen sponsored by TekstiTV. Osiossa seurataan OLS:n liigatulokkaiden Asla Veteläisen ja Valte Karvosen otteita.

Toisessa erässä pohditaan Helsingin olosuhdetilannetta miesten liigan osalta. Mukana on ajatuksia ottelutapahtumista ylipäänsä. Taustana on käytetty tätä artikkelia.

Kolmoserän aiheena on salibandyn nykytila ja historia. Panelistit keskustelevat lajin tilasta ja siitä, että voiko laji perustella edelleen toimintaansa ”nuoruudella”? Taustalla on Pääkallo.fi:ssa julkaistu artikkeli, jonka voit lukea täältä.

Jatkoajalla on yllätysaihe, sillä Julius Aaltosen kahden ottelun pelikielto julkaistiin äänityspäivänä. Mukana ovat myös uudet osiot ”Viikon posi ja nega” molemmilta sekä viikon ottelunostot tarjonnasta. Jakson suurin yllätys nähdään myös jatkoajalla, kun Ylijohtava Lötjönen pahoittelee julkisesti, mutta keneltä ja miksi?

Ohjelman isäntinä toimivat Toni Lötjönen ja Joel Siltanen.

Löydät jakson myös Spotifysta, Acastista ja Itunesista. Jakson teknisestä toteutuksesta ja jingleistä vastasi Reeo Tiiainen.

Sisältö:
00.00-12.48: 1. Erä: Liigakatsaus. Veteläinen ja Karvonen sponsored by TekstiTV
12.49-26.48: 2. Erä: Helsingin olosuhdekatsaus – hallitilanteen perkaaminen.
26.49-42.48: 3. Erä: Onko salibandy ikuisesti nuori laji?
42.49-55.41: Jatkoaika: Aaltosen kahden ottelun pelikielto. Viikon posi ja nega. Viikon ottelutärpit.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen