Runkosarjan pörssivoittajasta äänestettiin foorumilla – ”Vedetään ässänä hihasta Joona Rantala”

Kansa uskoi Peter Kotilaiseen pistepörssin voiton suhteen. Kuva: Esa Jokinen

Kansa uskoi Peter Kotilaiseen pistepörssin voiton suhteen. Kuva: Esa Jokinen

Kysyimme viime sunnuntaina keskustelufoorumilla miesten Salibandyliigan runkosarjan pörssivoittajaa. Äänestys on ollut vireillä viikon verran ja tulos on jokseenkin selkeä.

Ääniä annettiin 64 ja eniten ääniä rohmusi Happeen Peter Kotilainen (21 / 32,3 %). Kakkoseksi ylsi Oilersin Justus Kainulainen (15 / 23,1 %).

Kolmas oli vaihtoehto ”Joku muu” (9 / 13,8 %). Koska listalle mahtui vain yhdeksän pelaajaa niin joku muu kategoriaan jäi kovia nimiä. Tässä kategoriassa ehdotettiin KrP:n Joona Rantalaa sekä Classicin Sami Johanssonia. Perusteluita eri vastauksille tuli vähän, mutta muutama avasi vastaustaan sanallisesti.

”Kukkola näyttää epäilijöilleen ja vanhaksi haukkujille(joita muuten löytyy paljon), että vauhtia ja taitoa riittää dominoimaan muitakin jengejä kuin Tiikereitä vastaan!”, käyttäjä Mahoney lupasi.

”Veikkaan Sami Johanssonia. Lapa syönnillään ja ketjukavereista ei ainakaan jää kiinni homma.”, kommentoija Pulpo sanaili.

”Justus Kainulainen, koska teki jo viime kaudella vaikuttavat pisteet ja nyt Tepsiä vastaan yhteispeli velimiehen kanssa sujui tauon jälkeen todella lupaavasti.”, käyttäjä Koja arvioi.

”Äänestin ”joku muu”. Vedetään ässänä hihasta Joona Rantala, Nokian KrP.”, Banzai kommentoi.

Koko äänestystuloksen näet täältä
Salibandyliigan pistepörssi löytyy täältä