Happee pelaa liigaottelun Äänekosken uudella areenalla

Happee kohtaa Tiikerit vuoden alussa Äänekoskella. Kuva: Esa Jokinen

Happee kohtaa Tiikerit vuoden alussa Äänekoskella. Kuva: Esa Jokinen

Jyväskylän Happee ja Äänekosken kaupunki järjestävät tammikuussa tapahtumaviikonlopun uudella Pankkari Areenalla 11.-12.1. 2020.

Liigaottelussa Happee kohtaa Tikkurilan Tiikerit. Areenalla pelataan myös paikallisen junioriliigan otteluita.

– Kun kuulimme Äänekosken uudesta Areenasta, niin heti tuli mieleemme, että siellä täytyy ehdottomasti tehdä jotain salibandyyn liittyvää yhteistyötä sekä Äänekosken kaupungin, että paikallisen seuran Suolahden Urhon kanssa. Tämä liigajoukkueen ja junioreiden yhteisviikonloppu on ehdottoman hieno asia kaikille ja näin päästään myös tukemaan paikallisen seuran toimintaa. Happee ja Urho ovat tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä ja on mukavaa, että salibandyn ja urheilun olosuhteet kehittyvät Äänekoskella näin hienosti uuden hienon hallin myötä, Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen kommentoi.

Areenalle mahtuu 1300 katsojaa. Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen on tapahtumaan tyytyväinen.

– Erittäin hienoa saada uudelle Areenallemme heti ensimmäisenä talvena Happeen liigajoukkue pelaamaan. Mukavaa on myös se, että juniorit pelaavat siellä samana viikonloppuna omia pelejään ja saadaan koko viikonlopun ajaksi Areenalle salibandytoimintaa. Päästiin Happeen kanssa molemmille toimivaan yhteistyöhön, olemme Happeen matkassa läpi kauden ja tämä tapahtumaviikonloppu huipentaa alkaneen ja koko kauden kestävän yhteistyön.

Happeen uutinen