Liigat

Klippi: Classic-Happee-ottelun loppuminuuteista kalabaliikkia – vietiinkö Happeelta rankkari?

09.12.
2019
Liigat

Classic voitti kauden 14. kerran sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan ottelussa Classic-Happee nähtiin sunnuntaina mielenkiintoinen episodi loppuminuuteilla Classicin johtaessa 6-5.

Oheisella Twitter-videolla näkyy kuinka Classicin maajoukkuetähti Eemeli Salin rojahtaa maalivahdin alueelle ja tahallisesti tai tahattomasti estää kädellään pallon etenemisen maaliviivan yli. Tilanteesta ei kuitenkaan vihelletty rangaistuslaukausta.

Ottelun tapahtumat ovat kiivastuttaneet monia ja Twitterissä aihetunnisteen #salibandy alaisuudessa on paljon kommentteja aiheesta ja ottelun yleisestä linjasta. Osa enemmän tai vähemmän salaliittoteoreettisia.

Normaalista poiketen Mikkelissä pelattu kamppailu päättyi Classicin 7-5-voittoon. Classicin tehopelaaja oli kolmesti maalannut Ville Lastikka. Voitto oli tamperelaisten 14. kauden alusta ja se sivuaa aiempaa voittoputkiennätystä kauden alusta laskettuna.

Lehdistötilaisuus:

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen