Viikon kysymys

Viikon kysymyksessä arvioitiin ÅIF:in putoavan suoraan Salibandyliigasta

23.01.
2020
Viikon kysymys

Kamppailu Salibandyliigan sarjapaikoista käy kuumana loppuun asti. Kuva: Juhani Järvenpää

Kysyimme viime viikolla keskustelufoorumilla, että ”Mikä joukkue putoaa suoraan Salibandyliigasta?”.

Vastausvaihtoehtoina olivat Tiikerit (11.), Welhot (12.), ÅIF (13.) ja Steelers (14.). Äänestyksessä eniten ääniä sai ÅIF eli 34 (60,7 %). Toiseksi eniten uskottiin Steelersin putoamiseen (16 ääntä, 28,6 %). Welhot sai viisi ääntä (8,9 %) ja Tiikerit yhden (1,8 %).

Arto Kilponen uskoi Steelersin putoamiseen:

”Veikkaan Steelersiä. Sen verran hankala loppuohjelma. Seitsemän peliä, joista vain kaksi on sarjataulukon alempaa puoliskoa vastaan ja nekin vieraissa. En näe, että Steelers on minkään sortin ennakkosuosikki Welhoja tai Tiikereitä vastaan vieraissa.

ÅIFilla on sentään OLS ja LASB vielä vastassa ja Welhoilla on vino pino kotipelejä jäljellä. Tiikerit on jo niin kaukana Steelersistä, että en usko sen jäävän mitenkään viimeiseksi.”

Mahoney kommentoi seuraavasti:

”Åif tippuu. Sipoolaiset eivät saa enää paunan paunaa, Lasb kotona ainut mahis, mutta lahtelaiset käy parantamassa kauden maalieroa selkeästi. Steelers raapii jostain tarvittavat 2pistettä. Karsintoihin steelers joutuu ja siellä voi tulla noutaja.”

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen